"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 20 iunie 2011

MOMENT ANIVERSAR - 20 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

La 20 iunie 1991 a fost înscris la Tribunal un partid care s-a impus de-a lungul timpului prin vigoare, militantism, verticalitate şi consecvenţă. Acest partid poartă un nume emblematic – Partidul România Mare –, incluzînd idealul de unitate a tuturor provinciilor româneşti. Fondatorul partidului, Tribunul Corneliu Vadim Tudor şi mentorul său spiritual, Eugen Barbu, au pus, astfel, bazele unei adevărate fortăreţe a patriotismului şi demnităţii naţionale.



Pe parcursul a 20 de ani de existenţă, partidul şi-a definit şi împrospătat liniile directoare: singurul partid consecvent principiilor sale, cu o clarviziune politică şi o capacitate prospectivă aparte, care militează pentru cei mulţi şi săraci şi nu pentru o gaşcă parvenită şi nesătulă, care apără onoarea românilor, murdărită în propria lor ţară; un partid care posedă obiective precise pentru resuscitarea României, care deţine un program viabil şi coerent de guvernare şi de relansare economică, cu un mesaj convingător şi salutar; un partid care se detaşează de sforăria politică şi de alianţele de conjunctură; un partid al patrioţilor români, justiţiar şi naţional. Fondatorul, animatorul, sufletul acestui partid este marele patriot român, omul de geniu, preşedintele Corneliu Vadim Tudor.


După cum se ştie P.R.M. este un partid de lider. Fără preşedintele Vadim, Partidul România Mare îşi pierde oxigenul. În toate sondajele de opinie obiective, Tribunul a devansat partidul. Personalitatea sa, spiritul vulcanic, puterea de muncă inimaginabilă, capacitatea persuasivă impun respect şi admiraţie. Domnia-sa constituie locomotiva care direcţionează şi mobilizează întregul mecanism uman, care insuflă încredere şi putere. Numai un bărbat puternic poate să dea partidului forţa necesară în actuala conjunctură.


Pe preşedintele Corneliu Vadim Tudor îl asociez cu Tricolorul. La emisiunea Alessandrei Stoicescu, din 18 iunie 2011, Tribunul afirma: „Pentru Tricolor au murit milioane de români”. Impresionantă afirmaţie pentru toţi cei care mai simt româneşte pe plaiurile mioritice. Nu numai că îl asociez cu Tricolorul, dar prezenţa preşedintelui conferă Tricolorului reverberaţii speciale. Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor face o politică de anvergură, destinul său de bărbat de stat interferîndu-se cu acela al partidului pe care îl conduce. Ţinînd cont de momentele grele prin care trece România, o ţară victimizată de un guvern incompetent şi iresponsabil, românii trebuie să uite de „duminica orbului“, să-şi spele ochii de praf, să-şi cureţe gîndirea de minciunile ingurgitate de 20 de ani încoace, să discearnă între diletantism şi valoare, între minciuna frumos ambalată şi adevăr. În circumstanţele actuale, singurul adevăr şi unica alternativă pentru România sînt Corneliu Vadim Tudor şi echipa sa de patrioţi.


La 20 de ani de la fondarea Partidului România Mare, vă doresc, mult stimate domnule preşedinte, să străluciţi în continuare, în mod detaşat, pe frontispiciul valorilor politice şi umane, aruncînd în „erata istoriei” pe aventurierii politici.


„La Mulţi Ani, România Mare!”


Prof. DANIELA VASILOSCHI


Cluj-Napoca


Ziarul TRICOLORUL, nr 2193 / 20.06.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu