"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 3 martie 2011

Rating imens făcut de preşedintele PRM, marţi seara, la Antena 3: „MINUTUL DE AUR” – 5,9 PUNCTE!

 

Ceilalţi invitaţi ai Gabrielei Vrânceanu au fost: Dan Şova, Bogdan Ciucă, Relu Fenechiu, Gabriel Berca şi György Frunda -Tribunul a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, care au contribuit din plin la ridicarea cotei aceastei emisiuni. Românii au aflat că nedemnul lor preşedinte, care face eforturi disperate de a scăpa de o nouă suspendare, este un adevărat mafiot internaţional, implicat în traficul cu armament. Surse sigure anunţă că Traian Băsescu va fi chemat în SUA să depună mărturie în procesul traficantului rus Viktor Bout, deplasare din care nu se ştie dacă se va mai întoarce în ţară.
Există destule cazuri în care agenţi străini ai Washingtonului, ajunşi chiar şefi de state, au primit zeci de ani de puşcărie pe teritoriul american. Cazul fostului preşedinte panamez Manuel Noriega este notoriu în acest sens. Cei care ne-au trimis mesaje la ziar îi mulţumesc preşedintelui PRM pentru lupta sa neobosită cu Mafia şi corupţia din România, fiind convinşi că nu există forţă malefică în această ţară care să-i poată sta în faţă. Aflat în compania unor politicieni relativ corecţi, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost ascultat cu atenţie, după cum, cu acelaşi interes, şi-a urmărit şi domnia-sa interlocutorii. A fost o emisiune vie, animată, iar schimbul de replici dintre europarlamentarul Vadim şi senatorul UDMR György Frunda a arătat că, dincolo de orice divergenţă de păreri, dialogul poate fi şi poate rămîne unul cordial şi chiar constructiv…

Explicaţie poză: Gabriela Vrânceanu este din ce în ce mai răpitoare…

Un comentariu:

  1. http://inregistrari.antena3.ro/view-01_Mar-2011-Stirea_Zilei-10.html inregistrarea emisiunii

    RăspundețiȘtergere