"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 2 martie 2011

Vadim îi face cadou lui Băsescu un mărţişor cu cătuşe

Corneliu Vadim Tudor le-a arătat jurnaliştilor un mărţişor cu o pereche de cătuşe, spunînd că îl va face cadou preşedintelui Traian Băsescu.Procurorii Parchetului instanţei supreme îl cercetează pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărîri judecătoreşti privind evacuarea sediului Partidului România Mare din Strada Emile Zola. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, luni, că avocatul său a trimis la CSM şi Senat o înregistrare din care reiese că procurorul care-l anchetează ştie că este nevinovat de acuzaţiile care i se aduc în cazul evacuării sediului partidului, dar continuă ancheta „în mod abuziv“. Potrivit Mediafax, Vadim s-a prezentat la Parchetul instanţei supreme însoţit de avocatul său, Mariana Ştefan, în Dosarul privind evacuarea sediului partidului din Strada Emile Zola, în care este acuzat de ultraj şi nerespectarea unor hotărîri judecătoreşti. Acesta a rămas însă în faţa sediului Parchetului, unde a aşteptat aproximativ 30 de minute, pînă a ieşit avocatul Mariana Ştefan.

Înregistrări cu „remarci politice“

El a declarat, la intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, că procurorul Daniela Anton a fost înregistrat de către avocata Mariana Ştefan la una din audierile anterioare, din care rezultă că magistratul ar fi rău intenţionat şi că a făcut „remarci politice“ în ancheta privind evacuarea sediului PRM. El a precizat că va depune o „cerere de recuzare“ a procurorului Daniela Anton, pe care o acuză de abuz în serviciu şi cercetare abuzivă. Preşedintele PRM a menţionat că avocatul Mariana Ştefan l-a înregistrat pe procuror din proprie iniţiativă, fără ca el să aibă cunoştinţă de faptul că aceasta urma să-l înregistreze pe magistrat cu telefonul mobil. Avocatul a spus că a transmis cópii ale acelei înregistrări procurorului şef Marius Iacob, superiorul procurorului Daniela Anton, Consiliului Superior al Magistraturii şi Senatului. Mariana Ştefan a arătat că din înregistrare reiese faptul că procurorul ştie că liderul PRM este nevinovat de acuzaţiile ce i se aduc, dar că totuşi continuă ancheta în mod abuziv şi că face remarci politice. Ea a spus că, la un moment dat, liderul PRM i-ar fi spus procurorului: „Doamnă, muncesc“, moment în care magistratul i-ar fi replicat: „Da, lăsaţi, am văzut la televizor cît munciţi“. Evacuarea sediului în care funcţonează PRM a început în dimineaţa zilei de 4 ianuarie, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomâldoc, şi s-a încheiat în cursul nopţii. Executorul judecătoresc a venit atunci însoţit de poliţişti la imobilul din Strada Emile Zola, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu liderii partidului, Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu. Şomâldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul. În replică, Vadim Tudor i-a cerut să nu antreneze Poliţia şi Jandarmeria într-o „acţiune ilegală“. El a ameninţat-o că o va da în judecată. Atît Vadim Tudor, cît şi avocatul PRM au susţinut că nu există o hotărîre judecătorească definitivă în baza căreia executorul să poată face evacuarea. Liderul PRM le-a adresat injurii executorului judecătoresc şi poliţiştilor. De asemenea, el a aruncat apă dintr-un pahar spre executorul judecătoresc. Stiri rol.ro

Un comentariu: