"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 martie 2011

PRM, PESTE TOT

Sediul Partidului România Mare din Municipiul Vaslui a fost neîncăpător, duminică, 13 martie a.c. Au fost prezenţi preşedinţii filialelor din comunele Deleni, Albeşti, Zăpodeni, Bogdana, Soleşti, Tăcuta, Codăeşti, Dăneşti, Oşeşti, Pungeşti, Tanacu, Ivăneşti, Muntenii de Jos, Costeşti, Laza, Băceşti, Dumeşti, Rebricea, Ştefan cel Mare, precum şi consilierii noştri. Timp de o oră Corneliu Bichineţ a susţinut o Conferinţă de Presă, în care i-a încurajat şi îmbărbătat pe colegii noştri prezenţi la adunare, susţinînd ideea că Partidul România Mare poate evolua pe culoarul dintre cele două alianţe, PDL-UDMR pe de-o parte şi USL pe de altă parte. Bichineţ le-a cerut colegilor noştri să intensifice activitatea în satele componente ale comunelor, în cartierele oraşelor şi municipiilor, să participe la dezbateri politice la radiourile şi televiziunile locale. În acelaşi timp, doamna Mirela Bălan, preşedinta Organizaţiei de femei, împreună cu Ioan Ilaşcu, vicepreşedinte cu probleme organizatorice, şi Florin Sîrbu, preşedintele Filialei judeţene, s-au deplasat în Municipiul Huşi, unde a avut loc o întîlnire similară, la care au participat, pe lîngă membrii de partid din Municipiu, colegii noştri din comunele Stănileşti, Buneşti-Avereşti, Olteneşti, Pădureni, Creţeşti, Tătărani, Drînceni, Lunca Banului, Dimitrie Cantemir, Hoceni. 

Sîmbătă, 19 martie 2011, vom găzdui în Municipiul Vaslui întîlnirea tinerilor din filialele judeţene din Moldova, acţiunea fiind coordonată de preşedintele OTRM a PRM la nivel naţional. Îi aşteptăm pe tineri cu încredere şi le vom da tot consursul ca să poată realiza o acţiune coerentă şi eficientă pentru propagarea ideilor sănătoase ale partidului nostru.

(Biroul de Presă al Filialei Judeţene Vaslui a PRM)
  
http://www.ziarultricolorul.ro/index.php/home 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu