"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 12 decembrie 2010

Scrisoarea Săptămînii

 

STIMATE DOMNULE PREŞEDINTE DR. CORNELIU VADIM TUDOR,

 

Sînt reprezentantul unui grup de simpatizanţi şi votanţi ai Partidului România Mare încă din momentul în care acesta a fost înfiinţat. În ultimii ani, am observat că embargoul mediatic la care a fost supus partidul dumneavoastră a devenit şi mai agresiv, funcţionînd ca o veritabilă cenzură stalinistă.

PRM este singurul partid care are două publicaţii de prestigiu, "România Mare" şi "Tricolorul", prin care doctrina şi activităţile sale sînt mediatizate cu maximă eficienţă. Timpul a dovedit că sînt singurele din care românii pot afla adevărul.
Mulţi simpatizanţi şi votanţi ai PRM şi-au exprimat dorinţa de a avea acces on-line la cuvîntările dumneavoastră din Parlamentul European, dar şi la emisiunile de Televiziune la care participaţi. Mulţi oameni, mai ales tineri, şi-au exprimat intenţia de a citi şi de a comanda prin Internet cărţile pe care le-aţi scris şi care nu se mai găsesc în librării.
Aşadar, la iniţiativa mea directă şi colaborînd, încă din luna mai, cu doamna Ruxandra Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare, ea însăşi un blogg-er pasionat, ne-am gîndit că ar fi util şi de efect să oferim tuturor membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor PRM, dar şi tuturor celor care îmbrăţişează Doctrina Naţională, un blog care să cumuleze, în acelaşi spaţiu virtual, cele mai importante şi actuale informaţii despre activitatea dumneavoastră ca preşedinte al Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European.
Cu permisiunea dumneavoastră, putem lansa acest blog chiar luni, 13 decembrie, cu menţiunea că el conţine deja peste 90 de articole, inclusiv emisiunile de Televiziune la care aţi participat în ultima jumătate de an şi discursurile fulminante pe care le-aţi rostit în Parlamentul European.
Adresa la care poate fi accesat blogul este : http://corneliuvadimtudor.blogspot.com .

Cu deosebită stimă,
Inginer FLORIN CHIRIAC,
Municipiul Iaşi

 http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10431&edition_id=400&format=html

8 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog, se vede cat suflet s-a depus si mai ales cat volum de informatii utile, pentru noi, toti cei care mai credem in Dreptate gasim aici! :)
    Felicitari si la mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru initiativa. Cel mai mult ma bucura ca pot vedea emisiunile pe care nu le prind altfel. De exemplu cea cu Gabriela Vranceanu-Firea a fost excelenta.Si cele de la Kanal D, de asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un blog necesar si bine facut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma intrebam de ce nu ati avut pana acum un blog personal, in care sa intram in dialog cu Dumneavoastra?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta! Sper sa aveti timp suficient si pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna treaba cu blogul acesta si, in general, cu orice forma de comunicare. Am 2 dorinte: 1.Sper ca blogul personal sa nu se transforme intr-o tribuna de proslavire a lui Vadim, ca atunci isi va pierde din substanta si nimeni intreg la minte nu va vrea sa il citeasca. Sunt oamenii satui de cultul personalitatii (sper). 2.Sper sa nu se intre cu limbaj suburban dinspre ambele tabere ;) , hackeri, etc . Altminteri, succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrucat este net-ul plin de abjectii si dezinformari la adresa PRM si a Tribunului, nu ma deranjeaza daca in acest spatiu adevaratii patrioti se pot exprima, liber, fara sa fie "ironizati" de postacii de serviciu ai celorlalte partide.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un blog foarte bun, profesionist facut si util. Felicitari si va doresc sa aveti succes in activitatea grea dar necesara pentru a da o speranta romanilor debusolati.Multa sanatate si putere de munca domnului presedinte Corneliu Vadim Tudor. Dar, eu zic sa mai si ridem. Va trimit "Noul imn al PDL-istilor " -folclor, evident: Hai să dăm mână cu mână
    Să furăm tot ce s-adună,
    Să-nvârtim hora hoţiei
    Pe pământul României!

    Ordinea şi cinstea piară!
    Piară fraierii din ţară !
    Între noi să nu mai fie
    Decât jaf şi smecherie!

    Contu-n bancă de te ţine
    Vino să te prinzi cu mine
    La hoţie cu unire
    Şi pe funcţii cu-nfrăţire!

    Unde-i unul nu-i putere
    Să se pună de-o avere,
    Unde-s doi puterea creşte
    Şi ţara se prăduieşte!

    P-amândoi în fund ne doare
    Că în haos ţara moare.
    Eu ţi-s frate, tu-mi eşti frate,
    Să furăm cât se mai poate!

    În guvern hai cu grăbire
    Să-l secăm dintr-o sorbire,
    Ca să crească banu' mare
    Mai rapid în buzunare.

    Dăm pomană ş-un pişcot
    Prostului cu drept de vot
    Că oricum în România
    Noi facem paranghelia.

    RăspundețiȘtergere