"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 15 decembrie 2010

PLÎNGERE PENALĂ !

Către, 
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,
În atenţia doamnei procuror general Laura Codruţa Kövesi 

Subscrisa Organizaţia de Tineret România Mare, cu sediul în Strada Emile Zola, nr. 2, Sector 1, Bucuresti, reprezentată legal prin preşedinte interimar Adrian Marian Marin, formulez prezenta Plîngere Penală împotriva numitului Dan Diaconescu, preşedinte al Partidului Poporului şi patron al postului de Televiziune OTV, pentru săvîrşirea infracţiunilor de insultă, calomnie şi difuzare de informaţii false.

În fapt, în data de 8 decembrie 2010, începînd cu orele 21,30, în emisiunea Dan Diaconescu Direct, a fost difuzat, timp de mai multe ore, un anunţ scris pe banda de sus a micului ecran, conform căruia întreaga Organizaţie de Tineret a Partidului România Mare a trecut la Partidul Poporului. Aceasta informaţie este total falsă! Organizaţia noastră are peste 8500 de membri cu carnet. Considerăm că prin această ştire incorectă Dan Diaconescu a încercat să lezeze imaginea Organizaţiei de Tineret România Mare, aceasta suferind un prejudiciu ce se impune a fi reparat.
În Procesul Penal ne constituim parte civilă vătămată şi solicităm daune materiale în valoare de 100.000 lei noi, bani ce vor fi donaţi în scopuri caritabile. De asemenea, solicităm să obligaţi postul de Televiziune OTV să acorde Dreptul la Replică organizaţiei noastre şi să dezmintă cele afirmate, în aceleaşi condiţii în care a fost difuzată informaţia mincinoasă despre Organizaţia de Tineret România Mare, în cadrul aceleiaşi emisiuni, respectînd acelaşi interval orar.
Probatoriul celor invocate mai sus îl facem cu acte, martori, înregistrări video şi alte mijloace de probă permise de lege.

ADRIAN MARIAN MARIN,
Prim preşedinte interimar,
Organizaţia de Tineret România Mare
13 decembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10536&edition_id=404&format=html 

Un comentariu:

  1. Faptul ca au plecat CATIVA activisti nemultumiti numai ei stiu de ce, nu inseamna ca asta afecteaza cumva OTRM. Culmea e ca acestia il imbata pe Dan Diaconescu cu apa rece, sustinand ca au "in spate" nu stiu cate "mii" de sustinatori. De fapt, au niste liste vechi si atat. E valabil si pentru asa-zisele filiale. Seful unei filiale si cativa prieteni nu inseamna masa alegatorilor nostri, formata din numerosi simpatizanti care nici nu sunt inscrisi in PRM, dar ne voteaza constant, formand nucleul dur al electoratului nostru.

    RăspundețiȘtergere