"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 8 septembrie 2016

PRM convoacă Consiliul Naţional pe 1 octombrie




COMUNICAT DE PRESĂ:

PRM convoacă Consiliul Naţional pe 1 octombrie

Bucureşti, 6 septembrie 2016: Partidul România Mare (PRM) va convoca, pe 1 octombrie 2016, Consiliul Naţional, ca un prim pas în organizarea viitorul Congres prin care PRM işi va alege noua conducere.

“Am decis că este nevoie ca Partidul să işi aleagă o nouă conducere printr-un Congres şi primul pas în acest sens este convocarea Consiliului Naţional al Partidului, a declarat Prof. Adrian Popescu, preşedintele interimar al PRM, precizând că “în ce mă priveşte, am decis să nu candidez pentru funcţia de preşedinte, este timpul ca o nouă generaţie să vină şi să ducă valorile acestui partid mai departe.”

Partidul România Mare a reuşit, în ciuda vicisitudinilor de ordin juritic, să meargă mai departe şi a dovedit o strânsă coeziune a membrilor săi. În ultima şedinta de Birou Permanent, filialele judeţene ale PRM au dovedit că sunt prezente, unite şi decise să înregistreze un procent foarte bun la alegerile din decembrie.
“Am convingerea că PRM va intra in Parlament în acest an, acolo unde de fapt îi este locul. Vrem să demonstrăm că PRM a fost, este şi va rămâne singurul partid cu adevărat patriotic din România şi că populaţia va ştii că în noi va avea mereu un sprijin real”, a afirmat Prof. Adrian Popescu, adăugând că “mulţumesc preşedinţilor de filiale din ţara, tuturor membrilor PRM, pentru sprijinul necondiţionat pe care-l acordă actualei conduceri interimare, precum şi pentru implicarea acestora în viitoarea luptă electorală care urmeaza.”

Forţa Partidului România Mare stă în spiritul pe care, de-a lungul timpului, acest partid l-a avut asupra societăţii româneşti. PRM demonstrează că are putere să se reformeze, să aducă un suflu tânăr în rândurile sale şi, mai mult, să rămână acelaşi reprezentant al iubirii de ţară care, de fapt, l-a propulsat ca fiind cel mai apreciat partid naţionalist din România. “Vom fi iarăşi ce am fost, şi mai mult decât atât”, a concis Prof. Adian Popescu.

Contrar unor informaţii total nefondate, Partidul România Mare este înregistrat în Registrul Partidelor Politice la pozitia nr. 10, nu a fost niciodata radiat şi, dimpotrivă, va merge la alegerile generale din decembrie cu intenţia de a acumula un procentaj de 10% din intenţiile de vot ale populaţiei.

Dan Alexandru
Şeful Biroul de Presa al PRM
dan.alexandru@romaniamare.org


https://www.facebook.com/435130406682284/photos/a.435139480014710.1073741826.435130406682284/521764838018840/?type=3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu