"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 27 august 2016

PRM: Actorul Florin Zamfirescu, purtător de cuvânt al partidului



Actorul Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRM, el alăturându-se acestei formațiuni din dorința de a se implica activ în viața politică din România și din nevoia de a transmite "un apel la normalitate", potrivit unui comunicat al formațiunii transmis joi AGERPRES. 

'Nu aș fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă și cred că majoritatea populației României stă într-o atitudine dezamăgită, așteptând să se întâmple ceva ca să poată ieși din amorțeală', a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de purtător de cuvânt al PRM. 

'Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanți care stau acasă și care nu mai doresc să facă efortul de a alege', a adăugat el, conform comunicatului PRM. 

În opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamăgiți de guvernările anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică. 

'Șansa noastră este masa de votanți adormiți. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Și din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forța fabulosă pe care o au, doar votând. Vă dați seama că efortul este minim: doar un vot!', a afirmat Zamfirescu. 

Potrivit comunicatului menționat, El a făcut apel la spiritul naționalist și al mesajului patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul Romania Mare l-a susținut prin președintele Corneliu Vadim Tudor. 

'Ne ferim cu toții de termenul 'naționalist'. Păi ei ne obligă să gândim așa! Ne bagă pe o direcție în care să ne simțim vinovați că ne iubim țara, că ne iubim parinții, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii și tradițiile. Suntem patrioți, toți cei care gândim așa', a mai afirmat Florin Zamfirescu. 

AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)

http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/25/prm-actorul-florin-zamfirescu-purtator-de-cuvant-al-partidului-22-59-36?ref=yfp


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu