"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 19 septembrie 2015

Salvati ROMANIA MARE si ZIARUL TRICOLORUL

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a vorbit despre problemele prin care trece familia ei, după ce fostul lider PRM a murit luni (14 septembrie). Fata a spus că ziarul „România Mare” are nevoie de sprijin financiar pentru a mai apărea, în timp ce publicaţia "Tricolorul" nu se va mai printa.

Lidia a explicat, în cadrul ediţiei de vineri (18 septembrie) a emisiunii "La Măruţă", că familia a decis să continue publicarea ziarului "România Mare".

„Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare. Toți care vor revista trebuie să sune la numărul 0744 222 407, la tipografie dacă vor să ajute «România mare»”, a spus Lidia Tudor.

Cât despre zvonirle privind averea ascunsă a lui Vadim Tudor, fata a negat vehement că tatăl ei ar avea bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare. 
„Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier”, a spus Lidia.
În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță a mai fost dezbătută posibila crimă a lui Vadim. Fiica acestuia a susținut că varianta unui asisanat este total exclusă. „Medicii l-au resuscitat pe tata 2 ore. Tata a fost reconectat la aparate. I s-a acordat toată atenția, posibilă și imposibilă. Le mulumesc tuturor medicilor la Spitalul Militar pentru ceea ce au făcut. Este extramulțumită pentru ceea ce au făcut. Nu a primit mesaje de amenințare”, a mai mărturisit fata.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-se-va-intampla-cu-ziarele-lui-vadim-tudor




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu