"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 20 noiembrie 2013

Trei minoritari neruşinaţi - Victor Ponta, Robert Cazanciuc, Viorel Hrebenciuc - trag sforile în Justiţie pentru aducerea PRM la picioarele PSD



Comunicat de Presă

La foarte scurtă vreme după decizia aberantă a Tribunalului Municipal Bucureşti, de a respinge toate contestaţiile PRM - împotriva tuturor dovezilor de falsuri şi de fraude săvîrşite de banda de fripturişti a lui Gh. Funar şi împotriva propunerii procuroarei din instanţă, de a se admite aceste probe - am aflat ce s-a întîmplat şi cum a fost posibilă o asemenea viciere a actului de Justiţie. Iată filmul evenimentelor. Operaţiunea de preluare a electoratului Partidului România Mare, un plan pus la cale de către PSD, cu scopul de a putea raporta socialiştilor europeni cîştigarea unui număr cît mai mare de mandate în viitorul legislativ continental, a ajuns în faza presiunilor în Justiţie. O etapă a acestui plan este aceea de a împinge conducerea Partidului România Mare în braţele lui Gheorghe Funar, personaj putred de corupt (Caritas), cu care se pot negocia voturile naţionaliştilor, spre deosebire de mine - adevăratul preşedinte şi creator al mişcării naţionale. Pentru a-şi atinge scopurile, Victor Ponta şi haita lui de aplaudaci nu se dau în lături să facă presiuni şi intervenţii în Justiţie, unde se încearcă, în aceste zile, impunerea, cu forţa, a caricaturii Funar.
Concret, conform unor surse din Serviciile Secrete, de realizarea acestui plan se ocupă nimeni altul decît „marele maestru al combinaţiilor", Viorel Hrebenciuc, avîndu-l ca ajutor şi curea de transmisie pe falsificatorul de opere de artă Codrin Ştefănescu. Ei sînt cele două personaje care negociază cu gaşca Funar, unde vioara întîi este Cornel Ciontu. Care Ciontu i-a cerut lui Hrebenciuc 2.000.000 de euro ca să-i vîndă partidul. Aceeaşi sumă i-o ceruse şi lui Dan Voiculescu. Dacă acestea sînt personajele care duc negocierile de trecere la remorca PSD a PRM - pe palierul Justiţiei, de aranjarea verdictelor convenabile la Tribunal se ocupă însuşi ministrul Justiţiei, prieten şi rudă cu Victor Ponta, Robert Cazanciuc. Acest plan are şi o falangă mass-media, care dă tonul şi instigă împotriva mea. E vorba de postul România TV, al ofiţerului SRI Sebastian Ghiţă. Dincolo de descrierea exactă a planului şi a actorilor lui, sursele mele mi-au relatat şi două evenimente, ce au avut loc în strînsă legătură cu mîrşava maşinaţiune. Mai precis, luni, în jurul orelor 13,30 Cornel Ciontu l-a vizitat pe Viorel Hrebenciuc la biroul său de vicepreşedinte de la Camera Deputaţilor, în compania căruia a stat circa 45 de minute. Electricianul analfabet Ciontu i-a dat un raport complet asupra celor ce se întîmplaseră chiar în acea dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, unde a fost termen în procesul intentat de mine, referitor la sediu. Reamintesc că cei doi s-au mai întîlnit pe tema preluării PRM de cel puţin două ori în această vară, în luna iulie. Un al doilea eveniment, de fapt primul în ordine cronologică şi ca semnificaţie, a avut loc joia trecută, în data de 14 noiembrie, la finalul şedinţei de guvern. Ce doi procurori cocoţaţi la Putere, Victor Ponta şi Robert Cazanciuc, s-au retras, în jurul orelor 15,30, în cabinetul premierului, unde au discutat circa 15 - 20 de minute, cînd Ponta i-a cerut lui Cazanciuc să aranjeze verdicte convenabile în procesele care au ca obiect conducerea PRM, dar şi condamnarea şi arestarea Ioanei Băsescu (?!). Dincolo de faptul că un individ primitiv precum Victor Ponta, cu o mentalitate şi o educaţie de procuror torţionar, aranjează în aşa fel lucrurile încît să nu lase urme, o dovadă clară a intervenţiei sale este tocmai ce se întîmplă în aceste zile cu dosarele din instanţă care au legătură cu PRM-ul şi conducerea acestui partid. Şi încă ceva: prin înfeudarea şi decapitarea PRM-ului, Ponta se iluzionează că înlătură un concurent redutabil, uşurîndu-i soţiei sale, Daciana Sîrbu, drumul către Parlamentul European. Nici o şansă.
Evident, eu şi avocaţii mei vom contesta aiuritoarea decizie de azi la Curtea de Apel. Totodată, voi informa Consiliul Superior al Magistraturii şi înaltele foruri europene despre manevrele scandaloase ale procurorilor Victor Ponta şi Robert Cazanciuc, care au făcut din Justiţia română o cîrpă de şters pe jos, la uşa unei formaţiuni de interlopi şi mafioţi: PSD.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
19 nov. 2013





ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2866, MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2013





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu