"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 13 noiembrie 2013

SITE-UL ORGANIZAŢIEI DE TINERET ROMâNIA MARE

Către domnul preşedinte PRM, Vadim Tudor

Bună ziua, ţin să vă aduc la cunoştinţă că ieri seară, 10 noiembrie 2013, am lansat website-ul Organizaţiei de Tineret România Mare: http://www.tineretprm.ro/ . Aici vor fi postate toate deciziile oficiale ale OTRM, precum şi un rezumat al apariţiilor în presă, articole semnate de membri, campanii în desfăşurare etc. Pe viitor vor mai apărea pe site informaţii şi funcţionalităţi în plus.


Încercăm să intrăm agresiv online, dar nu vom neglija, în nici un caz, acţiunile de stradă şi recrutarea tinerilor. Dorim să comunicăm pe această cale şi conturile oficiale de social media:


Facebook: http://www.facebook.com/tineret.prm


Twitter: http://www.twitter.com/tineretprm


GooglePlus: http://plus.google.com/109154814265022746437


În momentul de faţă, lucrăm intens la o campanie ce va avea loc online şi pe stradă. Pentru a avea un plus de stabilitate, un plus de greutate şi de credibilitate, am vrea să postăm pe site un mesaj pe care să îl scrieţi dvs. pentru Organizaţia de Tineret România Mare, cu ocazia lansării site-ului şi pentru mobilizare. Vă mulţumesc.

ANDREI ROBERT CRISTIAN - Secretar Executiv
Organizaţia de Tineret România Mare




ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2861, MIERCURI 13 NOIEMBRIE 2013  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu