"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 26 septembrie 2013

Scrisoare Deschisă către Comisia Europeană şi Parlamentul European - ROMÂNIA NU MAI MERITĂ STATUTUL DE MEMBRĂ A UNIUNII EUROPENE!






Doamnelor şi domnilor,

Astăzi, 25 septembrie, e Zi de Doliu Naţional în România. Astăzi, cei 9 judecători ai Curţii Constituţionale a României au rupt, în public, Legea fundamentală şi au aruncat-o la gunoi. România nu mai are Constituţie. Aceşti aşa-zişi magistraţi şi-au pătat mîinile cu sînge inocent, votînd, în unanimitate, pentru uciderea, fără milă, a sutelor de mii de cîini comunitari existenţi în această ţară. A fost un vot politic, la ordinul tartorilor care i-au trimis acolo, pe bani grei: Traian Băsescu (PPE), Crin Antonescu (ALDE), Victor Ponta (PSE). În România s-a instaurat o stare de spirit infernală. Asemenea măsuri de exterminare în massă i-au caracterizat numai pe cei doi mari răufăcători ai Istoriei: Hitler şi Stalin. Nu permiteţi unor terorişti primitivi să readucă, în Europa Mileniului III creştin, atmosfera de teroare din anii '40-'50 ai Secolului XX. În eventualitatea în care veţi îngădui asemenea atrocităţi, familiile voastre politice (creştin-democraţii, liberalii, socialiştii) se vor sinucide public, nu mai au nici un drept moral să ne ţină predici despre democraţie şi bună convieţuire. Nu mai este oare în vigoare Convenţia Internaţională pentru Drepturile Animalelor, la care România a aderat în 1991? Nimeni nu dă voie, în lumea civilizată, să fie ucise, în chinuri groaznice, sute de mii de fiinţe nobile, care n-au nici o vină. Rog insistent să-i opriţi pe cei 3 măcelari amintiţi, care taie şi spînzură într-o ţară europeană mai rău decît au făcut-o Pol Pot, Idi Amin şi Bokassa. Nu-i mai primiţi. Izolaţi-i ca pe nişte ciumaţi. Nu fiţi pasivi şi nu vă faceţi complici la crimă. În caz contrar, România este, definitiv, pierdută şi nu mai merită statutul de membră a Uniunii Europene!

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
Bucureşti, 25 septembrie 2013





ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2827, JOI 26 SEPTEMBRIE 2013



3 comentarii:

  1. Bravo baieti ; ati legalizat si crima. Eu zic sa faceti amendamente si la Biblie. Va cam incurca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Vadim, ce se va întâmpla cu soarta acestor suflete, credeţi că se va îndrepta ceva?
    Sunt o iubitoare de animale şi nu putem lăsa aceste suflete să moară în chinuri cumplite din cauza unor bestii ordinare care au votat legea eutanasiei în frunte cu jigodiile de: Băsescu, Ponta şi Crin (aceeaşi soartă să o aibă şi copiii lor în frunte cu ei)!!! Sunteţi conştient că la noi în ţara asta nu s-a practicat niciodată eutanasia ci crima prin omorârea acestor suflete în chinuri cumplite, cu bâte, răngi, otrăvire, ardere de vii, înnec, maltratare prin tăierea diferitelor membre..bătăi până la moarte, etc!! Ar fi trebuit cineva să facă controale în toate adăposturile din această ţară şi luaţi toţi la purificat. Sunt adăposturi unde se omoară câinii de sănătoşi..exemplu Constanţa, Ploieşti, Slatina, etc.
    Vă rog, dvs. aveţi puterea împreună cu dl. Marius Marinescu de a lua măsuri împotriva acestor crime, împreună cu sprijinul iubitorilor de animale. Eu sunt din Cernavodă, împreună cu echipa Save the Dogs and others animals putem salva animale, dar ce ne facem în restul tării, unde se omoară animale cu bestialitate şi nimeni nu plăteşte. Trebuie înfiinţată o lege prin care toţi câinii, inclusiv şi a celor cu stăpân să fie sterilizaţi în masă (cei cu stăpân şi microcipaţi), să se facă adăposturi pt ei, iar cei care au furat până acum banii pt crearea de adăposturi să răspundă ce au făcut cu banii şi să fie pedepsiţi. Pentru cei care deţin câini să se dea amenzi drastice dacă îşi abandonează animalele pe străzi, iar pentru cei ce maltratează animale şi ucid animale pedepse mai drastice şi puse în aplicare...nu numai pe hârtie..!!! Vă rog dvs. sunteti sprijinul nostru împreuna cu dl. Marius Marinescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere