"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 30 septembrie 2013

Întîlnire Vadim - Sorin Oprescu pentru rezolvarea problemei cîinilor fără stăpîn din Capitală



Comunicat de Presă

Duminică, 29 septembrie, între orele 13 şi 14,30, la noul sediu al Primăriei Generale a Capitalei a avut loc o întîlnire între domnii Corneliu Vadim Tudor şi Sorin Oprescu. A fost discutată problema cîinilor fără stăpîn din Bucureşti. 

Liderul PRM i-a spus primarului Capitalei că, în următoarele săptămîni, el şi iubitorii de animale cu care colaborează vor construi un adăpost pe un teren de 10.000 de metri pătraţi, situat nu departe de Bucureşti, care poate găzdui cca. 1.000 de cîini.  

Fondurile vor proveni de la donatori din ţară şi de peste hotare. De asemenea, Tribunul l-a rugat pe primul gospodar al urbei să nu uite că e medic şi că a salvat atîtea vieţi, prin urmare, să nu recurgă la soluţia barbară a uciderii cîinilor. Liderul PRM s-a oferit să-i adopte, personal, pe TOŢI cîinii din adăposturi, pe care să-i şi hrănească, pentru a satisface pretenţiile aberantei legi.

La întîlnire au participat doamna avocat Paula Iacob, domnul prof. dr. Victor Iovici (fost viceprimar PRM al Capitalei), familia Ema şi Şerban Manu (care locuieşte în Franţa) şi domnul Radu Rizescu, consilier al primarului general.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
29 sept. 2013


ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2829, LUNI 30 SEPTEMBRIE 2013





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu