"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 7 iunie 2013

Filiala PRM a judeţului Bistriţa-Năsăud a fost dizolvată



Comunicat de Presă

Ca urmare a agitaţiilor prelungite şi nesănătoase ale Filialei PRM a judeţului Bistriţa-Năsăud, care au culminat cu un comunicat (?!) iresponsabil, dat zilele acestea, am luat hotărîrea ca întreaga Filială să fie dizolvată. La această decizie au contribuit şi rezultatele foarte proaste pe care Filiala respectivă le-a înregistrat la ultimele cicluri electorale. Am constatat, de mai multă vreme, că acolo există un focar de infecţie morală - care nu mai poate fi tolerat. Dacă vor unii să-şi facă un alt partid, sînt liberi, legea le permite. Trebuie să fie cineva nebun de legat să ceară înlocuirea mea din funcţie, pentru a pune acest partid naţional şi justiţiar la picioarele mafiilor locale. Pe mine nu mă dă nimeni afară din casa mea, din opera mea politică. Rîd ungurii de noi, inconştienţilor! Aşa şi numai aşa arată un partid de lider, e clar? Aceia care încalcă disciplina de partid şi au o veşnică sămînţă de scandal – zboară!
Anunţ, totodată, că toţi membrii conducerii Filialei PRM a judeţului Bistriţa-Năsăud au fost excluşi din partid. Filiala se va reorganiza pe baze noi, în conformitate cu Statutul PRM. De această acţiune vor răspunde domnii Cristian Stănescu şi Adrian Popescu, vicepreşedinţi ai partidului.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
6 iunie 2013, Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, ANUL X, NR. 2751, VINERI 7 IUNIE 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu