"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 5 iunie 2013

A început procesul de întinerire a PRM



Comunicat de Presă

Avînd în vedere vîrsta înaintată a domnilor Dumitru Badea (74 de ani) şi Gh. Acatrinei (85 de ani), precum şi problemele lor medicale, care îi pun în imposibilitatea de a desfăşura o activitate eficientă - aceştia au fost eliberaţi din funcţiile de preşedinte al Filialei PRM Neamţ şi, respectiv, de preşedinte al Filialei PRM Suceava. În consecinţă, ei nu mai fac parte din Biroul Permanent al partidului. Le mulţumesc, personal, pentru activitatea depusă ca senatori şi le doresc sănătate. În perioada următoare, la cele două filiale judeţene vor fi organizate alegeri, conform Statutului PRM.
O dată cu aceste măsuri, începe procesul necesar şi firesc de întinerire a PRM - aşa cum, de altfel, ne-o cer membrii şi simpatizanţii formaţiunii noastre, atît din ţară, cît şi din străinătate.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
4 iunie 2013


ZIARUL TRICOLORUL, ANUL X, NR. 2749, MIERCURI 5 IUNIE 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu