"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 11 martie 2013

Ziarul „Tricolorul“ angajează corectori


Ziarul „Tricolorul“ angajează corectori. Doritorii se pot adresa la sediul central al PRM, Str. Vasile Lascăr, nr. 16 - doamna Florentina Tudor, în fiecare zi, între orele 12 şi 18.
Este nevoie de un CV şi de o fotografie.


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2692,  11.03.2013


Un comentariu:

  1. Guvernarea portocalie a distrus Romania
    O culoare, un imn, o gască. O gască de nemernici ce a distrus România. A închis şcoli, spitale, gări, aerogări, porturi , fabrici, uzine şi....oameni nevinovati. Derbedeii, mafiotii, trădătorii, betivii, kurvarii, nesătuii au dat foc şi la maternităţi, au ,,băut" în loc whisky morfina cancerosilor de prin spitale !!! Acesti CRIMINALI vor din nou să conducă România. In perioada cît au comis dezastru sute de oameni sau sinucis, au murit din lipsă de medicamente si mai grav din lipsa de mâncare. Iadul pe pământ a fost. Români, nu uitati niciodată perioada 2004-2012. Emblema statului de drept (sic) a fost furtul în Parlamentul României a votului la legi.( chintesenta democratiei) şi "zborul" spre eternitate a unui cameraman de la balconul salii de Plen !!! ROMANI, NU UITATI. Javrele portocalii trebuie sa zacă în puscării pînă la finalul ghemului de aţă al vietii lor !!! Aşa să-i ajute Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere