"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 8 februarie 2013

Ambasadorul Ungariei trebuie expulzat din România! SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului Victor Ponta, prim-ministru al României




Avînd în vedere declaraţiile absolut scandaloase făcute de  ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkar Füzes, la posturile de televiziune România TV şi Realitatea TV, în ziua de  6 februarie a.c., vă solicit să acţionaţi ca, de urgenţă, acesta să fie declarat persona non grata şi să fie expulzat din România, deoarece a încălcat grav Statutul Corpului Diplomatic şi Convenţia de la Viena, din 18 aprilie 1961, cu privire la relaţiile diplomatice.
În mod inadmisibil pentru un diplomat, acest provocator a afirmat că „susţine autonomia teritorială“ pe criterii etnice, în România; consideră că din Constituţia României trebuie eliminat „Statul Naţional“; apreciază că „România trebuie să fie un Stat multinaţional“; arborarea aşa-zisului steag secuiesc este un gest normal etc.
Declaraţiile ambsadorului Ungariei la Bucureşti sînt extrem de periculoase şi fără precedent în Europa.
Decizia dvs. fermă este necesară şi oportună.
Românii din ţară şi din străinătate aşteaptă să le daţi satisfacţie, inclusiv prin înlăturarea tuturor drapelelor Ungariei şi ale pretinsului Ţinut Secuiesc din instituţiile publice din România. Nu acceptaţi nici o formă de ameninţare sau şantaj!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
(Comisia de Politică Externă)
7 februarie 2013,

Strasbourg

                     

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2671, 08.02.2013


2 comentarii:

  1. Multumesc dle Vadim.

    sunteti un paragraf mare din istorie

    iti multumesc ca ma reprezinti

    RăspundețiȘtergere
  2. LUPTATI DL.TUDOR[asisderea cu tudor vladimir]...ar fi o frumoasa victorie pentru poporu iubitoriu de neam stramosec dac...sa puna steacuri la ei in batatura [mai sintem si neam de singe cu ei...prin fapta lui MENUMORO CU TATA lui stefan han.... bai da culmea obrazniciei]ca secuii sechelly maghiarii sau ungurii ....se asezara la cotitura ...multumim GESTA HUNGARORUM[vz.harta gesta hungarorum]

    RăspundețiȘtergere