"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 21 ianuarie 2013

A murit, de inimă, la vîrsta de aproape 65 de ani, preşedintele Filialei PRM Mehedinţi



Anunţăm, cu deosebită tristeţe, decesul domnului Ion Drăghia, preşedintele Filialei PRM Mehedinţi, în data de 17 ianuarie 2013.
Domnul Ion Drăghia a văzut lumina zilei la data de 20 iulie 1948, în oraşul Vînju Mare, judeţul Mehedinţi, din părinţii Constanţa şi Ştefan. Tatăl, Ştefan, a luptat în cea de-a doua conflagraţie mondială şi şi-a educat copiii în spiritul dragostei faţă de Neam, Tricolor şi Glie.
Ion Drăghia a făcut studiile gimnaziale şi liceale în oraşul Vînju Mare, apoi a urmat Şcoala Tehnică Postliceală de telecomunicaţii. Întreaga perioadă a fost încadrat la Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Mehedinţi şi a îndeplinit funcţia de şef reţele, comunicare şi transmisie. S-a pensionat în anul 2008. A fost printre membrii fondatori marcanţi ai PRM, Filiala Mehedinţi. A fost ales în 3 legislaturi pe listele PRM Mehedinţi pentru Consiliul Local al Municipiului Drobeta-Turnu Severin. A fost membru în Comitetul Director al PRM. A îndeplinit funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PRM din anul 2008. Au adus un ultim omagiu celui dispărut preşedintele Filialei PRM Olt, Vasile Popa, preşedintele Filialei PRM Dolj, Ion Dăbuleanu, preşedintele Filialei PRM Gorj, Cătălin Bucălăete şi preşedintele Filialei PRM Caraş Severin, Tilică Pîrvulescu, vicepreşedintele Filialei PRM Caraş Severin, Cătălin Enulescu, primarul comunei Perieţi, Vîlceanu Costin Robert. Din partea preşedintelui PRM, dl. Corneliu Vadim Tudor, a fost depusă o coroană de flori cu panglică Tricoloră. Funeraliile au avut loc în data de 20 ianuarie 2013.
Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi în pace.

FILIALA JUDEŢEANĂ A PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

            

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2657, 21.01.2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu