"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 8 noiembrie 2012

MĂSURI NECESARE PENTRU A ÎMPIEDICA FRAUDELE ELECTORALE



Către,
BIROUL ELECTORAL CENTRAL
În atenţia doamnei judecător PAULA C. PANTEA,
Preşedintele Biroului Electoral Central

Avînd în vedere necesitatea respectării prevederilor legale pentru a asigura alegeri libere şi corecte în ziua de 9 decembrie a.c., Partidul România Mare vă solicită ca, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr.35/2008, modificată şi completată, să adoptaţi o decizie privind:
1) Amplasarea camerelor video în toate secţiile de votare din ţară şi străinătate. Se ştie că asemenea camere de supraveghere au fost amplasate pentru a asigura corectitudinea desfăşurării examenului de bacalaureat şi a examenului de admitere în licee. De asemenea, la alegerile locale din 10 iunie a.c., în Municipiul Cluj-Napoca, Biroul Electoral a hotărît amplasarea unor asemenea camere video în toate secţiile de votare.
În judeţul Cluj, la referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, P.D.L. a solicitat amplasarea camerelor video în secţiile de votare, arătîndu-şi disponibilitatea pentru a suporta  toate cheltuielile, urmărind asigurarea corectitudinii şi transparenţei desfăşurării votului. Existenţa camerelor video de supraveghere în toate secţiile de votare la alegerile din 9 decembrie a.c. permite Biroului Electoral Central să-şi îndeplinească atribuţiile înscrise la art.15, alin.1 din Legea nr.35/2008, modificată şi completată, mai ales a celor de la literele g şi h.
2) Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare, din ţară şi din străinătate, să fie înseriate, cu scopul de a preveni şi bloca fraudarea alegerilor prin „sistemul suveică“ sau prin folosirea de buletine de vot falsificate. Cunoscînd bine cum funcţionează industria de fraudare a alegerilor din România, în campania electorală pentru referendumul naţional din 29 iulie a.c., preşedintele suspendat Traian Băsescu a solicitat public înserierea buletinelor de vot. Avem convingerea că Biroul Electoral Central nu va ignora şi sfida solicitarea preşedintelui Băsescu, a Partidului România Mare şi a altor partide şi alianţe politice sau electorale interesate de asigurarea unor alegeri libere şi corecte.
Decizia pe care Partidul România Mare vă solicită să o adoptaţi se bazează atît pe prevederile înscrise în Programul de guvernare 2012 şi în repetatele declaraţii ale premierului Victor Viorel Ponta privind organizarea şi desfăşurarea unor alegeri libere şi corecte la 9 decembrie a.c., cît şi pe realitatea faptică de la referendumul naţional din 29 iulie a.c. pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, cînd s-au înregistrat un mare număr de fraude electorale anchetate de organele de urmărire penală.
Vă mulţumesc şi am convingerea că Biroul Electoral Central nu se va opune adoptării deciziei solicitate de către Partidul România Mare.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
Bucureşti, 7 noiembrie 2012



ZIARUL TRICOLORUL, nr 2613, 08.11.2012




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu