"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 4 octombrie 2012

Astăzi, de Ziua Internaţională a Animalelor, Tribunul va participa la inaugurarea unui modern adăpost pentru ciini, la Cernavodă

In urma unei invitaţii primite la biroul său de la Strasbourg, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, va fi prezent, joi, la Cernavodă, la inaugurarea primului adăpost din România, construit la cele mai moderne standarde destinat cîinilor fără stăpîn. Invitaţia a venit din partea doamnei Sara Turetta, preşedinta Organizaţiei „Salvaţi cîinii şi alte animale!“, care are sediul la Milano. La festivitate vor fi prezenţi ambasadorul  Italiei la Bucureşti, Mario Cospito, reprezentanţi ai  autorităţilor locale, precum şi un mare  număr de iubitori de animale.

Proiectul  a fost finanţat de  persoane private din Italia, Suedia, Finlanda şi Elveţia şi este conceput ca un punct de referinţă în domeniul protecţiei animalelor pentru toate primăriile din ţara noastră. Cu ocazia prezenţei sale la Cernavodă, Tribunul va participa, de asemenea, la o discuţie asupra legislaţiei europene în ceea ce priveşte animalele de companie.

http://www.ziartricolorul.ro/3292/astazi-de-ziua-internationala-a-animalelor-tribunul-va-participa-la-inaugurarea-unui-modern-adapost-pentru-ciini-la-cernavoda.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu