"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 3 octombrie 2012

Luni seara pe ACASA TV !

Cele ~ 9 minute pot fi revazute aici:

http://www.acasatv.ro/povestiri-adevarate/corneliu-vadim-tudor-asa-cum-nu-l-ai-mai-vazut-niciodata-tata.html

 

Corneliu Vadim Tudor, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: tata

Pe Corneliu Vadim Tudor il cunoaste toata lumea. E un tip vulcanic gata sa erupa in orice secunda, e bataios, isi sustine ideile cu vehementa, traieste fiecare clipa la intensitate maxima si nu are nicio retinere sa-si strige-n gura mare nemultumirile. Asta daca ne luam dupa aparitiile sale pe scena politica.

 Lucrurile se schimba insa radical acasa, acolo unde tribunul e cu totul alt om, sensibil, ascultator si mai ales supus celor trei femei ale casei: sotia si cele doua fiice, Lidia si Eugenia. Pentru ca da, ati auzit bine, in familia europarlamentarului canta gaina. Greu de crezut, dar asta e adevarul.

Totusi, oricat de blajin ar parea, Vadim Tudor are reguli foarte stricte chiar si la el acasa si e cat se poate de posibil sa devina un socru de cosmar pentru viitorii sai gineri, in cazul in care acestia il vor supara cu ceva.


Si nu ar fi exclus ca unul dintre cei care ii vor spune politicianului "tata socru" sa fie chiar vreunul dintre nepotii lui Gigi Becali.


Politicianul isi rasfata cele doua tinere printese si nu le refuza absolut nimic. Asta insa pana la un punct... Sau, mai bine zis, pana in bucatarie - o incapere in care Vadim Tudor nu ar intra nici macar de dragul fetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu