"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 11 decembrie 2012

România a rămas orfană, prin sponsorizare ilegală!



Astăzi, în România au murit democraţia, sociologia, speranţele românilor şi interesul naţional, în interesul machiavelic al altor state, forţe străine şi trădători de neam, care au dorit ca PRM să nu intre, cu nici un preţ, în Parlament. Toată lumea ştie că, pe scena naţionalismului luminat românesc, PRM deţinea locul întîi. La alegerile parlamentare actuale, PRM a dus lupta în mod demn, dar şi inegal. Astăzi, se pare că nu mai există onoare! Deşi toată lumea este de acord că legea trebuie respectată, Serviciile Secrete, magistraţii, politicienii, partidele, activiştii şi liderii politici ai unor formaţiuni rivale au pus sub control Interesul Naţional şi au început colonizarea României, prin sponsorizare ilegală.
Legea 334 din 2006 privind finanţarea partidelor politice interzice, expres, ca partidele să primească donaţii de la alte formaţiuni sau organizaţii internaţionale. Nici un organ de urmărire penală nu s-a sesizat pînă în acest moment, deşi evenimentele organizate de USL, PDL, PP-DD, UDMR pe banii unor fundaţii au fost prezentate pe larg, inclusiv cu sursele de finanţare, de către mass-media. Legea 334 din 2006 prevede, la articolul 11, alineatul 1: „Acceptarea donaţiilor din partea altor state ori a organizaţiilor din străinătate, precum şi din partea persoanelor fizice sau juridice străine este interzisă“. Alineatul 2 al acestui articol este cel de care ar putea să se folosească liderii USL, PDL, PP-DD, UDMR, pentru a scăpa de răspunderea penală: „Fac excepţie de la prevederile alin. 1 donaţiile constînd în bunuri materiale necesare activităţii politice, dar care nu sînt materiale de propagandă electorală, primite de la organizaţii politice internaţionale la care partidul politic respectiv este afiliat sau de la partide politice ori formaţiuni politice aflate în relaţii de colaborare politică. Pot fi primite şi materiale de propagandă care se folosesc numai în cadrul campaniei electorale pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European“. Apărarea acestora ar fi însă plină de goluri, pentru următoarele argumente: toate aceste partide politice sau formaţiuni nu au primit bunuri materiale necesare desfăşurării activităţii, ci sume imense de bani folosite pentru instruirea şi recrutarea de viitori oameni politici. Acţiunile liderilor acestor partide politice, reflectate în detaliu în presă, au constituit mijloace de propagandă electorală, care le-au servit la strîngerea de voturi. Toată lumea trebuie să ştie că legea trebuie respectată, dar Serviciile Secrete, magistraţii, politicienii, partidele, activiştii şi liderii politicii ai unor formaţiuni rivale au pus control pe interesul naţional au şi început colonizarea României. Interesul american şi european, alimentat financiar prin fundaţii americane sau germane, s-a extins la nivel de cangrenă în România, înrobind instituţiile naţionale intereselor de partid, manipulînd opinia publică şi transformînd contribuţiile europene în daruri roşii, verzi, mov sau portocalii, în funcţie de destinatarii înregimentaţi politic. Cu toate că reprezintă o infracţiune la Legea partidelor politice, organizaţiile străine au stimulat financiar puternic atît partidul lui Băsescu, cît şi celelalte partide din Opoziţie, ca şi politica liberală în România, iniţiind apoi scenarii pseudopolitice de luptă pentru apărarea democraţiei, în scopul anihilării naţionaliştiilor aflaţi, în prezent, în aproape toată Europa, pe un val de creştere, pe fondul nemulţumirii populaţiei. Numai PRM, prin vocea liderului său, Corneliu Vadim Tudor, a atras atenţia tuturor instituţiilor democratice din Europa - şi nu numai, pentru a stopa amestecul politicului în instituţiile vitale ale statului de drept.
După aceste alegeri cu un număr indecis de votanţi, România a rămas fără sistem imunitar şi, printr-o masivă fraudă electorală, românii vor ajunge sclavii la ei în ţară! PRM a deranjat! PRM fost singurul partid politic care şi-a exprimat public poziţia critică faţă de îndoielnica şi nociva clasă politică şi de guvernanţii care s-au succedat la Putere în 23 de ani de capitalism nechibzuit, arătînd că povara crizei apasă asupra naţiunii române pe nedrept, deşi România a dispus nu doar de o conjunctură geo-strategică avantajoasă şi de un generos patrimoniu de resurse, dar mai ales de inteligenţa şi capacitatea remarcabilă a românilor, obligaţi de către conducătorii destinelor lor să îşi caute rost în lume - şi nu în propria ţară.
Iată, deci, care e şi mesajul meu către trădătorii de neam şi de interes naţional: Să vă fie mare ruşine pentru nemernicia anti-românească la care vă supuneţi, pentru cîţiva arginţi! La alegeri aţi promis miere - şi veţi oferi doar ouă fierte, iar, datorită pepinierei voastre de partide - PNG şi PP-DD, PRM a fost îngenuncheat astăzi de banii şi de votul vostru nelegal, uninominal.
Dar nu-i nimic, PRM, datorită sămînţei sale naţionaliste veşnice şi loiale Interesului Naţional, îngropată încă din negura timpului în actualul Ardeal ungurizat, udat de sîngele eroilor, va renaşte la chemarea românilor şi din propria cenuşă, indiferent de validarea voturilor.
În ciuda tuturor opiniilor contra PRM, România, în aceste vremuri tulburi, are nevoie de coagulare şi manifestarea unui partid naţionalist de centru-stînga, şi acest lucru s-a simţit în aceste ultime alegeri parlamentare, din ce în ce mai pregnant, la baza actualei societăţii minţite şi oropsite, peste care se sprijină tagma politicianistă şi mafiotardă a unui sistem parazitar de stat, dăunător şi distrugător promovat şi întreţinut de pseudo-stînga post-bolşevică şi de pseudo-dreapta neo-securistă, ambele căpuşe anti-naţionale şi anti-naţionaliste. De aceea, mînios şi supărat, vin să vă spun că o să regretaţi faptul că PRM nu vă va reprezenta interesele în Parlament!
Ca fiu credincios al Bisericii mele, laud Dumnezeirea, căci m-am născut Român: iubirea pe care o am faţă de naţiunea mea neîncetat mă îmboldeşte a stărui în faptă, că încă şi după moarte să erup de sub gliile mormîntului spre a putea fi pururea în sînul naţiei mele“. - Emanuil Gojdu, 1862
„Române, nu mă trăda!“, strigă Gojdu, de acolo, din groapă. Irumpe de sub gliile mormîntului spre a putea fi pururea în sînul naţiei lui. Nu-l auziţi? Votează, române, votează pentru ţara ta! Votează, în aşa fel încît să ajungă la gunoi definitiv toate lichelele!
La alegerile parlamentare, însă, românii se pare că au trădat! Iar azi decid ungurii soarta României! Români, vi s-a cancerizat conştiinţa naţională? Cei care suferiţi de această cumplită boală, căutaţi-vă grabnic leac!
Urmaţi doctrina Partidului România Mare! PRM are o datorie de onoare şi nu poate lăsa România orfană!

SILVIU CRĂESCU

             Ziarul TRICOLORUL, nr 2636, 11.12.2012

Un comentariu:

  1. pt domnul VADIM TUDOR: as avea o propunere daca vreti sa cistigati teren in afara de USL, sa va uniti cu celelalte partide iar USL va pierde, numai asa puteti ajunge la putere

    RăspundețiȘtergere