"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 29 noiembrie 2012

Mesaje de felicitare



* * *
Dragă Cornel,
De ziua ta, toate urările cele mai bune şi adevărate de la toţi românii adevăraţi şi de la mine.
La Mulţi Ani!
MITZURA ARGHEZI
* * *

Domnului dr. Corneliu Vadim Tudor
Preşedintele Partidului România Mare

Vă doresc ca această zi deosebită din viaţa Dumneavoastră să vă aducă multă sănătate, bucurii şi fericire, împreună cu cei dragi. Vă doresc ca idealurile pentru care luptaţi să le vedeţi îndeplinite, inclusiv prin revenirea Partidului România Mare în Parlamentul României, după alegerile din 9 decembrie a.c.
La Mulţi Ani!

Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al P.R.M


Curtea de Conturi a României
Cu ocazia Zilei Naţionale a României, vă transmit cele mai sincere urări de bine, un viitor prosper şi succes în întreaga dumneavoastră activitate.

NICOLAE VĂCĂROIU,
Preşedinte

* * *
În condiţiile în care românii sînt mai dezbinaţi ca niciodată, contrar îndemnului din Imnul Naţional, vă dorim ca din fruntea Partidului România Mare să fiţi glasul deşteptării noastre pentru apărarea intereselor naţionale şi cetăţeneşti, iar pentru aniversarea zilei dumneavoastră de naştere, vă transmitem sincere urări de sănătate şi viaţă îndelungată!

Organizaţia PRM Braşov

Excelenţei sale, d-lui.
Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare,
Îmi face o deosebită plăcere să vă transmit, cu prilejul zilei de naştere, urări călduroase de sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor! Să aveţi parte de gînduri bune, energie şi inspiraţie, astfel ca speranţele noastre pentru o viaţă mai bună în România să poată deveni realitate! La Mulţi Ani!

Ing. LUDOVIC  MARDARI,
Prim vicepreşedinte al Filialei Timiş a PRM,
Fost deputat PRM de Timiş

* * *

Domnului preşedinte
al Partidului România Mare,
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Sărbătorirea zilei dumneavoastră de naştere - 28 noiembrie - ne oferă nouă, PRM-iştilor din judeţul Neamţ, onorantul prilej de a vă transmite cele mai sincere urări de sănătate, viaţă lungă şi realizări personale alături de cei apropiaţi.
Noi apreciem în mod deosebit activitatea dumneavoastră în fruntea partidului, al cărui fondator sînteţi, lupta permanentă pentru apărarea valorilor fundamentale ale Poporului Român ca şi luările dumneavoastră de poziţie ,ca parlamentar european, pentru creşterea prestigiului României şi promovarea intereselor sale în lume.
Ne exprimăm, încă o dată, loialitatea faţă de prestigioasa dumneavoastră personalitate şi avem convingerea că, în foarte scurt timp, atît dumneavoastră, cît şi Patidul România Mare vor  conduce destinele României.
Să ne trăiţi mulţi ani!
 Preşedintele Filialei Neamţ a PRM,
Colonel (r) DUMITRU BADEA

* * *
Unui suflet mare, din toată inima vă urează
La Mulţi Ani, cu sănătate şi noroc!

FLORICA, CRISTINA
şi VIOREL DUMITRESCU

* * *
Călina Popa din Comuna Dobroteşti, Teleorman, îi urează preşedintelui Corneliu Vadim Tudor La Mulţi Ani şi bucurii de la copii!

* * *
De ziua dumneavoastră, Mulţi Ani cu sănătate şi succes în alegeri!

Fam. EMILIA şi PAUL SUDITU

* * *
Domnule dr. Corneliu Vadim Tudor,
Pentru aniversarea zilei dumneavoastră de naştere, doresc să vă fac o urare:
Zile senine şi fericire
Să vă dea Domnul tot ce doriţi
Zile senine şi fericire
La Mulţi Ani să trăiţi!
Cu aleasă preţuire,
Ing. ec. MARGARETA PREMCIU LASCU

* * *
Cu prilejul aniversării zilei de naştere, vă doresc, acum de pe plaiurile moldave, scăldate de lumina aurie a unei toamne blonde, împlinirea tuturor aspiraţiilor şi  realizări pe măsura eforturilor pentru apărarea adevăratelor Interese Naţionale.
Valorile Naţionale şi Naţionalismul luminat să triumfe de la Nistru pîn' la Tisa!
La Mulţi Ani!

Cu salutări respectuosse,
MIHAI ENACHE

* * *
Dragă domnule preşedinte,
Ziua dumneavoastră de naştere - 28 noiembrie - este o zi specială: atît pentru ţară, cît şi pentru cei care vă admiră.
Gîndul meu bun şi frumos se îndreaptă către omul Corneliu Vadim Tudor, dorindu-i ajutorul Celui de Sus, unul pentru toţi - în încercările destinului.
Urări de bine, de sănătate şi bucurii.
La Mulţi Ani!
RUŞID FENZIC
* * *

Cu ocazia zilei de naştere, am deosebita plăcere să vă transmit urări de sănătate şi un sincer La Mulţi Ani!

DOREL VULPOIU

* * *
Domnului dr. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare
Cu ocazia Zilei Dumneavoastră de naştere, Filiala P.R.M. Cluj vă doreşte multă sănătate, putere de muncă şi La mulţi ani! Sîntem alături de dumneavoastră în eforturile de revenire a Partidului România Mare în Parlamentul României.

Prof. univ. dr. PETRU GUŞ
Prim-vicepreşedinte al P.R.M., Filiala Cluj
* * *
Stimate domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor,
Permiteţi-mi ca astăzi, 28 noiembrie, să vă transmit cele mai sincere urări de sănătate, bucurii şi împliniri alături de scumpa dumneavoastră familie. Personal, am încercat să vă fac o mică bucurie, organizînd astăzi o Conferinţă de presă, în cadrul căreia toţi cei 14 candidaţi ai PRM Timiş au semnat Pactul pentru Basarabia şi în cadrul căreia am dat citire integral capodoperei dumneavoastră „Triptic la Marea Unire". Sînt convins că generaţiile următoare vor studia această poezie în şcoli, în cadrul orelor de limba şi literatura română. De asemenea, sînt convins că peste 200-300 ani, figura luminoasă a lui Corneliu Vadim Tudor se va regăsi în manualele de Istorie, în timp ce aşa-zişii preşedinţi ai României, din ultimii 23 de ani, se vor găsi în cel mai bun caz la capitolul erată. La Mulţi Ani!

Dr. LIVIUS ŢÎRNEA,
Preşedinte al PRM Timiş

* * *
Domnule preşedinte, cu ocazia zilei de naştere, vă urăm sănătate, fericire, bucurii şi multe împliniri!
La Mulţi Ani!

Fam. ILEANA şi FLORIN SIMION

 

Ziarul TRICOLORUL, nr 2628, 29.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu