"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 septembrie 2012

Tribunul a rostit cel de-al 22-lea discurs al său din Parlamentul European ÎN ROMÂNIA AU ÎNCEPUT SĂ FIE DATE AVIZE DE MEDIU CU „CAP DE MORT"






Doamnelor şi domnilor,

în ziua de 5 mai 2010, chiar în această aulă a Parlamentului European, de la Strasbourg, noi am votat, cu o majoritate zdrobitoare, o Rezoluţie contra utilizării cianurilor în exploatările miniere. Astăzi, din păcate, în România este sfidată acea Rezoluţie: o aşa-zisă Agenţie de Protecţie a Mediului a dat Aviz favorabil pentru folosirea celor mai otrăvitoare substanţe la minele de aur şi argint de la Certej - Transilvania. Proprietarul din umbră al firmei Canadian Gold Corporation, care a primit avizul de mediu, este rechinul George Sörös. Este evident că avem de-a face cu un balon de încercare, aruncat, în stratosferă, de către Mafia autohtonă şi Mafia transnaţională pentru a se testa reacţia instituţiilor europene, a organizaţiilor ecologiste şi a opiniei publice româneşti - un fel de antrenament, cu public, pentru marile lovituri care se pregătesc la Roşia Montană şi Bucium-Poieni, unde există zăcăminte infinit mai importante, nu numai de aur şi argint, ci şi de uraniu, wolfram, crom şi alte metale rare. Problema care se pune este aceasta: de ce ne mai adunăm noi aici, şi de ce mai votăm astfel de documente, dacă ele sînt ingnorate şi încălcate, cu brutalitate, de nişte terorişti ai mediului? Rog Parlamentul din care fac parte, dar şi structurile de resort ale Comisiei Europene, să acţioneze, de urgenţă, pentru anularea acestui aviz de mediu cu „cap de mort“. Vă mulţumesc.

CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European

(Discursul a fost rostit luni, 10 septembrie 2012, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, fiind transmis, pe Internet, în întreaga lume)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2565 / 12.09.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu