"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 septembrie 2012

PRM A AVUT MEREU DREPTATE



Ecourile referendumului pentru suspendarea lui Traian Băsescu sînt departe de a se fi stins, mai ales că perdanţii fac tot posibilul să diminueze numărul de alegători, ca să justifice un soi de cvorum, iar aşa-zişii învingători caută din răsputeri să demonstreze că nu mai puţin de 1.500.000 de voturi au fost fraudate prin metoda turismului electoral şi a CNP-urilor inexistente. Pentru prima oară în România, din interes personal sau de partid, evident, cineva a dat undă verde instituţiilor statului să cerceteze modurile de fraudare a alegerilor. Ce mai contează că PRM este singurul partid care a semnalat acest fenomen, l-a descris amănunţit şi a adus o sumedenie de dovezi în acest sens? Ce au făcut instituţiile „statului de drept”? Absolut nimic. Ce au făcut alegătorii noştri? Unii au dat din umeri, neîncrezători. Alţii, mai naivi, nu concepeau că în România democratică se poate întîmpla aşa ceva şi au zîmbit, ironic, ştiau ei de ce. Iar cîţiva, puţini la număr, lucrau temeinic la scoaterea singurului partid autentic de Opoziţie, apărător al Interesului Naţional, în afara forului legislativ suprem: Parlamentul.
Vremelnic, forţele antinaţionale şi-au atins scopul. Acum, îi hrănesc pe români cu sondaje mincinoase, demne de batjocura oricărui om cu o fărîmă de creier. Revenind la fraudele semnalate la referendum, considerăm că procurorii sînt extrem de blînzi, blazaţi sau timoraţi. Presupunem că Traian Băsescu a declanşat această acţiune şi bănuim şi din ce motiv. Problema este că nu ne interesează cine, ce, cum şi de ce acţionează în acest sens, cîtă vreme acest buboi al fraudei trebuia spart odată şi odată de cineva, indiferent de motive, poate discutabile. Afirmaţia lui Victor Ponta, din 2009, cum că maşinăria PDL de furat voturi a funcţionat mai bine ca aceea a PSD, nu ne iese din cap şi pace! Trebuia să dea de gîndit întregii naţiuni. Trebuia să dea de gîndit „instituţiilor statului”, care nu au mişcat un deget pentru a demara o anchetă serioasă, urmată de consecinţe de ordin penal. Preşedintele abia cîştigase alegerile, la mustaţă, iar Parlamentul Ruşinii nu avea de gînd să se lase dizolvat de un Traian Băsescu furios. Acum, lucrurile s-au schimbat. Alegerile bat la uşă şi iniţiatorii turismului electoral trebuie descurajaţi. Inconştienţii care îşi vînd votul trebuie opriţi. Analiştii politici abonaţi la anumite televiziuni susţin că populaţia se va speria de anchete şi nu se va mai prezenta la vot. Aiurea, cine nu are nimic de ascuns nu are de ce se teme. În final, în cabina de vot este doar alegătorul, însoţit de isteţimea şi conştiinţa sa, indiferent cîte kile de ulei, mălai sau peşte a primit de la candidaţi. Din acest motiv, cifra de 1.500.000 de voturi considerate fraudate ni se pare mult prea mică. Presupunem că se bazează doar pe dovezi palpabile, găsite în urma studierii listelor electorale, a listelor suplimentare, a decedaţilor şi a comparării CNP-urilor celor care au votat pe ici şi pe colo. Unii, de 28 de ori! Ce ne facem, însă, cu aceia care au votat presaţi de autorităţile locale, la care sînt angajaţi să plimbe trei hîrtii în patru zile şi şantajaţi cu pierderea locului de muncă, ce ne facem cu cei care au votat DA sau NU, chiar nu mai contează, influenţaţi de primari şi intimidaţi de jandarmul de serviciu prezent cu urna mobilă, în faţa porţii, în miez de noapte? Ei nu apar în statisticile procurorilor. Numai că, din proprie experienţă, şi din informaţiile însoţite de dovezi furnizate de filialele PRM din oraşe, comune, sate, frauda depăşeşte orice imaginaţie. Şantajul moral şi financiar dă roade excelente, se pare. Disperate nevoie mare, unele trusturi de presă ameninţate cu decredibilizarea în urma tornadei de minciuni aruncate în urechile românilor îi cheamă în stradă pe cei 7.500.000 de nedreptăţiţi, fără să ia în calcul că, dintre ei, poate numai 3.000.000, cu aproximaţie, au votat „pe bune”! Restul… Aşteptăm să ne contrazică Istoria. Aşteptăm să-i vedem pe cei 7.500.000 de români apărîndu-şi votul. În stradă, evident! Unde sînt ei acum, domnule Crin Antonescu, domnule Victor Ponta, domnule Daniel Constantin? Unde?

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2566 / 13.09.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu