"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 10 iulie 2012

Aseara la UN SHOW PACATOS !

Emisiunea poate fi revazuta aici:


http://unshowpacatos.a1.ro/emisiune/Un-Show-Pacatos_5612.html   - derulati la minutul 32 

3 comentarii:

  1. Domnule Vadim Tudor, tin sa va anunt ca va apreciez pentru inteligenta, cunostintele, experienta dumneavoastra. Din pacate sunteti una din putinele persoane publice care mai pot fi considerate un idol. Poate ca sunt prea mic pentru ca parerea mea sa fie luata in calcul. (am luat bacu acum, a 3 incercare. cultura genera infirma fata de ce mi-as dori, un incepator al literaturi). Insa tin sa va anunt ca a-ti fi putut sa faceti multe pentru romania. Poate ca intre prieteni suntem acceptati asa cum sunte, dar in politica probabil trebuie afisata o masca ireala pentru a primi acea incredere superficiala. Tin sa va multumesc ca mai artati din cand in cand la televizor cat de minunat este sa cunosti atatea lucruri. Ca un cetatean care mai nou poate vota, nu stiu cu cine sa aleg. NU ma impresioneaza nimeni, ba mai mult speriat si revoltat de alti. Mi-as dori sa apara un om ca dumneavoastra care sa jongleze cu opinia publica sa devenim din nou mandri ca suntem Romani. Avem motive din plin.

    Poate ca nu sunteti votat, dar cu siguranta multi romani va respecta! Cand mai veniti al televizor sau cand sunteti in parlamentul uniuni europene, amintiti-va de noi...

    RăspundețiȘtergere