"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 17 mai 2012

TURNEUL ELECTORAL EFECTUAT DE LIDERUL PRM A CONTINUAT ÎN JUDEŢUL PRAHOVA










Comunicat de Presă

Miercuri, 16 mai a.c., domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, şi-a continuat turneul electoral în judeţul Prahova. Amintim că, săptămîna trecută, Tribunul a lansat candidaţii PRM în 5 judeţe din Oltenia - Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj şi Vîlcea.
Întîlnirea liderului PRM cu membrii şi simpatizanţii partidului a fost găzduită de Filarmonica de Stat din Ploieşti, Sala Paul Constantinescu, unde a fost salutat de directorul acesteia, dirijorul Corneliu Irimia.

Un amănunt nu lipsit de interes: directorul prestigioasei instituţii de cultură i-a spus preşedintelui PRM că ei s-au întîlnit pentru prima oară, în ianuarie 1979, cu prilejul realizării unui reportaj de scriitor pentru emisiunea Album duminical, a îndrăgitului Tudor Vornicu. Cînd dl. Vadim Tudor a filmat la Combinatul de la Brazi - tizul său, Corneliu Irimia, a dirijat atunci corul acelei mari unităţi economice, care a interpretat cîntecul „Voinţa Neamului“, devenit, ulterior, imnul Partidului România Mare. („În ţara noastră românească/ Vrem înşine stăpîni să fim“). Liderul PRM a fost primit cu deosebită bucurie de către toţi cei prezenţi, oferindu-i-se frumoase buchete de flori. Preşedintele Filialei Prahova a partidului, prof. univ. dr. Constantin Găucan, a urat un călduros bun venit domnului Corneliu Vadim Tudor în oraşul aurului negru, care, din păcate, astăzi nu mai este al românilor, preţioasa bogăţie fiind dată, aproape pe gratis, rechinilor de peste hotare. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi se întîmplă cu alte nestemate ale industriei naţionale, care au încăput pe mîna străinilor. 

Luînd cuvîntul, liderul PRM a prezentat pe larg problemele grave, îndeosebi cele de natură economică şi socială, cu care se confruntă societatea românească. După ce a criticat cu vehemenţă regimul portocaliu, alianţa contra naturii PSD-PNL-PC se dovedeşte o altă pacoste pe capul Poporului Român - a afirmat preşedintele PRM. Promisiunile de altădată ale imaturilor Victor Ponta şi Crin Antonescu au ajuns astăzi nişte vorbe în vînt, de parcă ele ar fi fost făcute în bătaie de joc. Mai mult decît atît, dar nici n-a venit bine USL-ul la guvernare, că România a şi reintrat în recesiune. Nişte mincinoşi şi demagogi politici de ultimă speţă, care vor plăti, şi ei, cu vîrf şi îndesat, batjocura şi sfidarea pe care le manifestă la adresa unui popor doborît de greutăţi. Domnul Corneliu Vadim Tudor i-a asigurat şi pe prahoveni că nu va avea odihnă pînă cînd nu va vedea România liberă şi demnă, aşa cum a fost ea întotdeauna, chiar şi atunci cînd vremurile n-au fost prea generoase cu noi. Astăzi, nişte aventurieri, puşi pe căpătuială, au adus-o la coada Europei, în numele unei aşa-zise democraţii şi al unei tranziţii mai mult decît dureroase. Numai forţele naţionale, patriotice şi justiţiare mai pot salva România. Există destule rezerve pentru ca poporul să o ducă bine. Singura soluţie o constituie o guvernare cinstită şi animată de iubirea de Ţară şi respectul faţă de Lege; toţi cei care au jefuit, în aceşti ani blestemaţi, Poporul Român trebuie să predea averile nemuncite şi să se prezinte la cele mai apropiate secţii de Poliţie.
În continuarea întîlnirii de la Ploieşti, au fost prezentaţi candidaţii Partidului România Mare pentru apropiatele alegeri locale. La Consiliul Judeţean va intra în competiţie Gh. Marinescu, iar pentru Primăria Municipiului reşedinţă de judeţ - Gh. Neacşu.

Liderul PRM s-a întreţinut cordial cu numeroşi prahoveni, cărora le-a oferit cărţi şi calendare electorale cu autograful său.
Domnul Corneliu Vadim Tudor a făcut, de asemenea, un popas la Vălenii de Munte, aşezare în care a trăit Dascălul Naţiunii, Nicolae Iorga. El a depus, ca de fiecare dată cînd se află în această localitate, o coroană cu flori la bustul marelui savant.
La vizita din judeţul Prahova au fost prezenţi generalul ing. Marcu Tudor şi colonelul Dan Zamfirescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
16 mai 2012

Explicaţii poze: 
Presa l-a luat cu asalt pe Tribun la sosirea în Ploieşti
Întîlnire emoţionantă cu dirijorul Corneliu Irimia, directorul Filarmonicii de Stat din Ploieşti
În mijlocul candidaţilor PRM la alegerile din 10 iunie a.c.
Tribunul oferă autografe pe cărţile sale
La Vălenii de Munte, Tribunul a depus o coroană de flori la bustul Dascălului Naţional Nicolae Iorga. La festivitatea depunerii acestei coroane au participat domnii: prof. univ. dr. Constantin Găucan, general ing. Marcu Tudor, colonel Dan Zamfirescu

Ziarul TRICOLORUL, nr 2464 / 17.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu