"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 5 aprilie 2012

Primarul PRM Ion Rotaru (comuna Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ) a fost exclus din partid!






In şedinţa sa din 2 aprilie a.c, Biroul executiv  judeţean al Filialei Neamţ a Partidului România Mare a hotărît să propună conducerii partidului excluderea din PRM a domnului Ion Rotaru - primar al comunei Alexandru  cel Bun.
Propunerea a fost motiovată de faptul că în mai multe emisiuni tv, domnul Ion Rotaru a făcut afirmaţii calomnioase la adresa PRM, nu a participat la nici o activitate organizată de filiala judeţeană şi nu a plătit cotizaţia de membru al partidului o perioadă îndelungată de timp.
Propunerea a fost aprobată de preşedintele PRM, domnul dr. Corneliu Vadim Tudor.

DUMITRU BADEA,
Preşedintele Filialei PRM Neamţ

* * *

Sîmbătă, 31 martie a.c., s-au desfăşurat, la Sibiu, lucrările Conferinţei judeţene a Partidului România Mare.
Într-o atmosferă sărbătorească, cei peste 120 de delegaţi ai filialelor locale PRM din judeţul Sibiu, au salutat prezenţa onorantă a d-lui prof. univ. dr. Gheorghe Funar, secretar general al PRM, care a transmis Organizaţiei judeţene mesajul preşedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European.
Au ţinut să fie prezenţi la conferinţa judeţeană a Organizaţiei Sibiu a PRM şi să ureze succes deplin lucrărilor sale, domnii prof. univ. dr. Ioan Cindrea, deputat în Parlamentul României, preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD, col. rez. Nicolae Haiduc, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNG, ing. Lucian Dumitra, vicepreşedinte al Partidului Ecologist Român, preşedinte judeţean PER, prof. univ. dr. Ioan Bogdan, primul preşedinte al Curţii de Conturi a României.
Au participat, de asemenea, reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale şi non-guvernamentale, ziarişti din mass-media centrală şi locală. În Raportul prezentat Conferinţei de către  jr. col. rez. dr. Eugen Rotărescu s-au menţionat eforturile organizatorice ample soldate cu succese remarcabile în revitalizarea organizaţiilor de partid din teritoriu, ţelul principal fiind concentrarea eforturilor pentru victoria în alegeri şi ocuparea celor mai importante poziţii şi funcţii în administraţia publică locală. Oferta electorală a partidului o constituie realizarea tuturor proiectelor edilitar-gospodăreşti locale cu fonduri financiare dirijate transparent, cu oameni competenţi, profesionişti desăvîrşiţi, corecţi, cinstiţi şi responsabili aflat în slujba intereselor comunităţii.
În încheiere, Conferinţa a ales cu o covîrşitoare majoritate de voturi noua conducere a Filialei judeţene Sibiu a PRM.
În funcţia de preşedinte a fost reconfirmat jr. col. rez. dr. Eugen Rotărescu. Din echipa de conducere fac parte: dr. ing. Emil David – prim vicepreşedinte, ing. Virgil Benga, prof. univ. dr. Lucian Giura, prof. Andreiana Ristea, ec. Sorinel Stancu, av. Dorin Flucuş, ing. Dorina Brate – vicepreşedinţi, ing. Petre Tudoroiu - secretar general, ec. Ciprian Ionescu, Ilie Cordoş, ing. Ciprian Valase, prof. Gheorghe Macovei, Paraschiva Dragomir şi Maria Ciobanu – secretari, Ion Tîlciu  - casier general.
În continuare, asistenţei i-a fost prezentat un program strategic de cîştigare a alegerilor locale în principalele localităţi ale judeţului.
Secretarul general al PRM, dr. Gheorghe Funar, a elogiat în final spiritul combativ şi optimist în care s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană, exprimîndu-şi convingerea şi încrederea deplină în capacitatea organizatorică a echipei nou alese la conducerea filialei judeţene de a produce o schimbare radicală de atitudine şi opţiune în rîndurile alegătorilor sibieni. Ideea de bază a sloganului electoral propus de PRM Sibiu în apropiatele campanii electorale va fi: „Români, nu mai răbdaţi jaful şi minciunile profitorilor tranziţiei! Veniţi cu toţii la urne şi votaţi cu cei care nu v-au furat şi minţit niciodată!”

Biroul Executiv al
Filialei judeţene Sibiu a PRM

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2434 / 05.04.2012

2 comentarii:

  1. Pacat ca PRM se destrama si se prabuseste. Problema primarului Ion Rotaru este veche, antica, si de-demult (vorba miucalitului )Rotaru face politica portocalie de a doua zi cind a devenit primar. Voi cei de la centru nu stiati? E grav. El a adus cele mai multe voturi EBEI. El se pupa cu Udrea etc. Dar culmea, prim-vicele PRM de Neamt, Moise Catalina este angajata lui in calitate de consilier personal> E tare ? Si asta e numai putin din tot ce se intimpla la Neamt. Pacat de filiala. Au fost indepartati pe rind, unul cite unul,oameni ce erau credinciosi partidului. Dumnezeu cu mila> Vadim l-a schimbat de doua ori pe Badea din functie dar, a revenit asupra deciziilor sale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,am si eu o intrebare.Nu sunt menbru in nici un partid.dar am fost rugata de Reprezentantul PRM din orasul meu,care candida ca primar,sa-l reprezint la o sectie de votare.dupa ziua de votare a venit sa-mi ceara 30 de ron ,ca fiind cotizatie.El sustine ca se autofinanteaza.este corect sa-mi ceara acesti bani???In aceasta situatie sunt toti reprentantii PRM din orasul meu.care au fost in comisia de votare..astept raspuns ..multumesc..

    RăspundețiȘtergere