"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 4 ianuarie 2012

Pentru împrospătarea memoriei - VRĂJITOAREA SIDONIA, SCUTURATĂ DE PĂDUCHI ÎNCĂ DE ACUM 3 ANI...






Am să prezint, în continuare, un caz extrem de grăitor despre maniera în care funcţionează nu numai Justiţia, ci şi mass-media. Toată presa a relatat, în aceste zile, arestarea unui mafiot pe nume Fabian, bărbatul unei vrăjitoare, Sidonia. Numai că noi, cei de la „România Mare“, am tras mai multe semnale de alarmă referitoare la această familie de infractori. Unul dintre ele este ancheta publicată în revista „România Mare“, nr. din 17 mai 2002, pe care o voi reproduce ca să priceapă chiar şi cei de rea-credinţă că tot ce publicăm sau comentăm noi este adevărat.
Şi încă ceva: n-ar fi fost mai bine, pentru atîţia şi atîţia oameni, dacă aceşti infractori ar fi fost arestaţi încă de acum 7 ani? Iată textul: „La intersecţia Străzilor Antiaeriană şi Cilindrului, din Bucureşti, se înalţă un palat somptuos, cu un mare număr de camere şi de băi, dar şi cu un salon gigantic, pe plafonul căruia figurează semnul dolarului, $ (Clubul Leilor, înfiinţat de miliardarul Plăcintă). Terenul din jur are circa 4.000 de metri pătraţi, aici fiind amenajate şi numeroase locuri de parcare. Zeci de muncitori români îl slugăresc pe individ. Halal să-ţi fie, Popor Român! Nimeni, în România, nu poate să ridice, cu bani cinstiţi, un asemenea edificiu luxos. Dar, te pui cu mafia ţigănească? Palatul îi aparţine unui oarecare Fabian (Marin), unul dintre capii crimei organizate din România. Se spune că ar fi bărbatul uneia dintre vrăjitoarele care tot apar pe nişte posturi private de Televiziune. Întreaga construcţie este ILEGALĂ, individul neavînd nici o aprobare, nici un act, nici un certificat de urbanism. Mai mult decît atît, dar el a înhăţat, abuziv, mai mult de jumătate din curtea Şcolii Generale nr. 143. Protecţia îi este asigurată de mai mulţi generali de Poliţie.
Am mai aflat că numitul Fabian are legături cu mafia ţigănească şi arăbească din Germania. Avem indicii că palatul cu pricina (evaluat la cca. 2 milioane de dolari!) e prevăzut să fie cazinou şi bordel. Tot ce se poate. Recent, Fabian şi-a serbat ziua de naştere, cu mare tămbălău, la Restaurantul din Parcul Moghioroş. Au participat personaje sus-puse“.

CORNELIU VADIM TUDOR
(Fragment din Conferinţa de Presă a PRM, 17 aprilie 2009)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2356 / 05.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu