"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 4 ianuarie 2012

Astăzi, 4 ianuarie 2012, se împlineşte 1 an de cînd porcul de Băsescu a evacuat PRM din sediul central




În zorii zilei de 4 ianuarie 2011, nu mai puţin de 140 de gorile au fost trimise de Traian Băsescu pentru a evacua PRM din sediul său central. Acolo a fost un adevărat desant, format din poliţişti, dar şi din numeroşi agenţi ai Serviciilor Secrete. Pe Str. Emile Zola nr. 4 se aflau biroul de europarlamentar al preşedintelui PRM, precum şi redacţia ziarului „Tricolorul”. Nici un argument nu a fost valabil pentru aceşti terorişti, puşi să distrugă singurul partid care face cu adevărat opoziţie în România, care a demascat toate atrocităţile săvîrşite în această ţară de regimul criminal al lui Băsescu.
Dumnezeu n-o să le ajute acestor nemernici, care au crezut că, prin luarea abuzivă a sediului său central, PRM va dispărea. Nu numai că nu s-a întîmplat aşa, dar formaţiunea condusă de Tribun a ieşit din această încercare şi mai puternică, şi mai hotărîtă, şi mai iubită de tot mai mulţi români. Acum, PRM are un nou sediu. Pe cel vechi a pus mîna un şofer traficant de droguri, pe numele lui Lăţea Mihai, ginerele fostului prefect al judeţului Constanţa, Gh. Martin. Pe Str. Emile Zola este pustiu, nimeni nu s-a mai atins de această clădire, care are lacăte grele, de parcă răufăcătorilor le-ar fi frică de tot ceea ce au făcut. Pentru această fărădelege, toţi cei ce au contribuit la evacuarea ilegală a PRM din sediul său central vor plăti cu ani grei de puşcărie.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2355 / 04.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu