"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 7 mai 2011

Pazvante Chiorul dă şi fuge... CHIRIAŞUL DE LA COTROCENI SE ASCUNDE DE... FRICA LUI VADIM!

Joi după-amiază, începînd cu orele 18, Traian Băsescu s-a închis în biroul de la Cotroceni cu Sebastian Lăzăroiu. Ei au urmărit la televizor cum se reflectă pe posturile de ştiri cacealmaua judiciară fabricată de ANI împotriva preşedintelui PRM. La un moment dat, Lăzăroiu l-a întrebat pe Chior cum vrea să procedeze cu ieşirile publice pe care le are programate. Traian Băsescu i-a răspuns că nu intenţionează ca în următoarele zile să iasă în public, pentru a nu fi perceput ca fiind cel care a ordonat înscenările împotriva liderului PRM. De la începutul săptămînii, Traian Băsescu şi-a programat ca, pînă la Congresul din 14 mai al PDL, să facă un tur mass-media (interviu la TVR şi la Radio România) pentru a-şi afirma, încă o dată, susţinerea pentru Emil Boc, dar operaţiunea a fost amînată pentru săptămîna viitoare.

Mafioţii de la PDL pun la cale cea mai mare fraudă electorală din Istoria României:

MĂRFURI DIN CHINA, ÎN VALOARE DE 10-15 MILIOANE DE DOLARI:

- 4 MILIOANE DE BICICLETE,
- 1 MILION DE LAPTOPURI,
- 4 MILIOANE DE GECI,
- 6 MILIOANE DE TRICOURI ŞI ŞEPCI,  ETC.
 
Cele 4 milioane de biciclete sînt doar o mică parte a mitei electorale pe care PDL-iştii o pregătesc pentru a cîştiga viitoarele alegeri. Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, sub bagheta Elenei Udrea, oameni de încredere din cadrul organizaţiei PDL a Municipiului Bucureşti vor pleca la cumpărături în China, avînd o listă de achiziţii ce depăşeşte orice imaginaţie. Astfel, am aflat că vor fi comandate în China, direct la producători, aproximativ 1 milion de laptopuri şi PC-uri normale, 4 milioane de geci şi cca. 6 milioane de tricouri şi şepci, care vor fi inscripţionate în ţară cu diverse „mesaje portocalii“. Bugetul de cheltuieli pentru noile achiziţii este estimat între 10 şi 15 de milioane de dolari, o sumă de neimaginat pentru o campanie electorală, într-o ţară care are în jur de 8 milioane de aleători, dintre care nu se vor prezenta la vot nici măcar un sfert. Fiecare din componentele recuzitei electorale se adresează unui anumit profil de alegător, bine studiat de o echipă de specialişti ai partidului, care au întocmit în acest sens o lucrare de referinţă, care circulă printre membrii organizaţiilor PDL locale angrenaţi în pregătirea următoarelor fraude. De exemplu, PC-urile şi laptopurile vor fi date pomană potenţialului electorat, cu vîrste cuprinse între 18 şi 25 de ani, foarte activ în spaţiul virtual al Internetului. Aceştia vor fi racolaţi în urma lansării unor platforme regionale de discuţii, de tip forum. Ei sînt consideraţi cei mai importanţi alegători, pentru că îi pot convinge şi pe alţii să voteze cu PDL. Singura problemă a organizatorilor uriaşei fraude electorale este, deocamdată, culoarea viitoarelor elemente de vestimentaţie ce urmează a fi achiziţionate, întrucît la nivelul conducerii PDL există o discuţie privind nevoia de schimbare a culorii partidului, de la portocaliu la verde. Am mai fost informaţi că banii pentru aceste achiziţii vor fi furnizaţi, eşalonat, pe măsura livrărilor din conturile de „bani negri“ gestionate de Elena Udrea şi Dorin Cocoş, urmînd a fi, ulterior, recuperaţi de la candidaţii nominalizaţi de PDL la alegerile locale şi parlamentare, care, pentru a fi luaţi în calcul, vor trebui să plătească. Marfa va fi şi ea livrată, treptat, în Portul Constanţa, unde există deja funcţionari de la Vamă şi Poliţia de Frontieră, care le vor face „scăpate“ în ţară fără plata taxelor sau accizelor, obligatorii pentru bunurile importate din spaţiul extracomunitar. Astfel, avînd la dispoziţie toate instituţiile statului şi mulţi bani puşi deoparte în anii de guvernare în care au făcut prăpăd în România, pedeliştii, dirijaţi de Chiriaşul de la Cotroceni şi de Cioara Vopsită din Pleşcoi, pregătesc cea mai mare fraudă electorală din Istoria României, care, prin dimensiunile la care este clocită, întrece orice imaginaţie.

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/pazvante-chiorul-d-i-fuge-chiriaul-de-la-cotroceni-se-ascunde-de-frica-lui-vadim.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu