"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 2 mai 2011

ÎNCHIDEREA SPITALELOR TREBUIE OPRITĂ DE URGENŢĂ ŞI PEDEPSITĂ DE JUSTIŢIE! Plîngere Penală împotriva numiţilor Emil Boc, Cseke Attila, Sebastian Vlădescu, Mugur Isărescu şi Jeffrey Franks



DOAMNĂ PROCUROR GENERAL,

Subsemnatul CORNELIU VADIM TUDOR, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, domiciliat în Bucureşti, Str. General Butoianu nr. 4, Sector 5, în temeiul art. 222 Cpp formulez următoarea:
PLÎNGERE PENALĂ

împotriva numiţilor: EMIL BOC, prim-ministru al României; CSEKE ATTILA, ministrul Sănătăţii; SEBASTIAN VLĂDESCU, ex-ministru al Finanţelor Publice; MUGUR ISĂRESCU, guvernator al BNR, conform art.19 alin.1 lit. a) Cod Penal, pentru săvîrşirea infracţiunii de genocid, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 357 Cod Penal, şi ucidere din culpă, conform art. 178 Cod Penal, precum şi împotriva numitului Jeffrey Franks, reprezentantul FMI în România, pentru complicitate la genocid, în raport cu art. 26 Cod Penal şi art. 23 Cod Penal. În fapt, precizez următoarele:
Numiţii făptuitori au semnat, la data de 16 iunie 2010, Scrisoarea de intenţie către FMI, actualizată prin Scrisoarea suplimentară de intenţie, semnată la data de 29 iunie 2010, convenită cu FMI, aprobată de Guvernul României, care prevedea, printre altele, atît reducerea pensiilor şi salariilor în sectorul bugetar, cît şi condamnarea Poporului Român la moarte, prin închiderea a 150-200 de spitale.
În raport cu fapta penală, menţionez că făptuitorii nu săvîrşesc infracţiunea cu inconştienţă sau imaturitate politică, ci pur şi simplu o fac cu bună-ştiinţă, cunoscînd şi urmărind efectul acţiunii lor.
Infracţiunea de genocid, prin închiderea unui număr (actual) de 71 de spitale, condamnă România şi, implicit, Poporul Român la moarte, iar medicii şi celelalte cadre sanitare rămîn fără locuri de muncă, ceea ce constituie un abuz incalificabil al actualei Puteri, ea manifestînd un revoltător dispreţ faţă de cetăţenii români. Apreciez că practica trimiterii acasă a bolnavilor care au nevoie de asistenţă medicală spitalicească, precum şi transferarea forţată a unor bolnavi către alte spitale este sub-umană şi antinaţională, fiind fără precedent în lume.
Guvernarea Băsescu – Boc – Isărescu sfidează Poporul Român, ignoră prevederile constituţionale, îngenunchiază autoritatea locală, dispunînd desfiinţarea de spitale prin şantajarea preşedinţilor de Consilii Judeţene şi a primarilor cu nefinanţarea activităţilor medicale.
Emil Boc şi Cseke Attila, dirijaţi de autorul moral, Traian Băsescu, participă la o crimă colectivă, îndreptată împotriva a sute de mii de oameni, arondaţi unităţilor spitaliceşti desfiinţate.
Este mai presus de dubii că făptuitorii au iniţiat genocidul împotriva Poporului Român cu intenţie, condamnînd la moarte copii, femei, bărbaţi, bătrîni – oameni bolnavi şi mai puţin bolnavi, dar care au nevoie de tratament. Spectacolul dat în faţa ţării şi a străinătăţii de aceşti terorişti este revoltător. Nici un pretext financiar nu se justifică, întrucît nicăieri în lume unităţile spitaliceşti nu sînt profitabile din punct de vedere bănesc, beneficiile aduse de ele fiind de altă natură.
De asemenea, precizez că această infracţiune gravă, îndreptată împotriva sănătăţii cetăţenilor României, a fost posibilă prin complicitatea şi participarea expresă a reprezentantului FMI în ţara noastră, numitul  Jeffrey Franks.
Precizez că în luna mai, a anului 2004, am iniţiat şi am condus pelerinajul a peste 100 de membri ai partidului pe care îl conduc, pentru a vizita lagărul de exterminare de la Auschwitz – da, din păcate, acele atrocităţi au fost reale, m-am convins cu ochii mei, dar nu credeam că ororile nazismului se vor repeta, după aproape 70 de ani, într-o ţară membră a Uniunii Europene, România noastră! Avem de-a face cu o crimă cu premeditare, pe care Justiţia are datoria legală şi morală să o sancţioneze. Aceste măsuri aberante reprezintă o ruşine, o barbarie şi o anomalie istorică, primejduind prezentul şi viitorul Poporului Român.
În raport cu prevederile art. 64 Cpp solicit proba cu înscrisuri.

DOAMNEI PROCUROR GENERAL AL
PARCHETUL DE PE LÎNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
1 Mai 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/nchiderea-spitalelor-trebuie-oprit-de-urgen-i-pedepsit-de-justiie-plngere-penal-mpotriva-numiilor-emil-boc-cseke-attila-sebastian-vldescu-mugur-isrescu-i-jeffrey-franks.html

Un comentariu:

  1. Domnule Vadim, in seara asta chiar mi-ati placut la emisiunea TV A3! Si ati observat si ..."ideea" CU BOMBA NUCLEARA pe teritoriul Europei! Fukushima+ Golful Mexic+..."bomba"...!!
    Ce facem, ne mutam in "emisfera sudica" ?!
    Ati "punctat" si la observatia ca acest "comunicat" eun...inceput, pt ceea ce va urma! Asa e! As merge si mai departe, dar... sunt sigur ca si dv. cam stiti ce se prefigureaza!

    RăspundețiȘtergere