"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 7 noiembrie 2011

PRM, peste tot



Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, a spus că, la alegerile viitoare, Ilie Petrescu nu reprezintă o problemă pentru Partidul România Mare, indiferent pe listele cărui partid va candida. „Pentru noi, contracandidaţii la alegerile locale din 2012 sînt domnul Dorin Hanu şi domnul Tudor Dobrică, actualii edili ai municipiului. Domnul Ilie Petrescu nu reprezintă nici un pericol pentru noi şi nici nu putem să îl luăm în calcul ca şi contracandidat, indiferent pe listele cărui partid va candida”, a spus Bucălăete.

*  *  *

Florin Jurebie va candida la Primăria Săcelu, pe listele PRM, anul viitor, la alegerile locale. Anunţul său a fost făcut în Conferinţa de Presă săptămînală a partidului, Jurebie afirmînd că are şanse foarte mari să cîştige primăria respectivă. De altfel, acesta este cel de-al doilea candidat la o primărie pe care formaţiunea politică îl face cunoscut, după un consilier de la Tîrgu-Cărbuneşti.
Jurebie susţine că, din punctul său de vedere, are şanse mari la Primăria Săcelu, pentru că actualul şef al administraţiei, Ion Voica, nu a făcut nimic în ultimii 3 ani. Candidatul PRM este un cunoscut afacerist în zonă, dar şi consilier local la Săcelu. „Eu cred că avem şanse foarte mari, pentru că la alegerile europarlamentare din 2009 am obţinut cel mai mare scor în Săcelu. Aşa că forţă politică există. În plus, Voica nu a făcut nimic pentru comună, pentru că a fost ocupat cu procesele. Trei zile din cinci el este în tribunal. Acum s-a dus şi la UNPR, unde se adună toţi infractorii, probabil după modelul preşedintelui Dan Ilie Morega, care are probleme cu justiţia şi cercetări penale”, a spus Jurebie. Acesta a mai anunţat că va veni şi cu un „program electoral” pentru comună, însă nu a divulgat mare lucru din el, spunînd doar că una din principalele lucrări care ar trebui făcute este cea de canalizare. Jurebie este de mai mult timp în scandal cu primarul Voica, din cauza unor afaceri pe care consilierul local le are în zona Staţiunii Săcelu.

*  *  *

Ionel Manţog încă mai conduce „din umbră” o parte din Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal şi, mai mult decît atît, formaţiunea, la nivel central, pregăteşte chiar şi o relansare a sa în politică. Părerea le aparţine celor de la PRM Gorj, care cred că Manţog este ţinut „la păstrare” în PDL Gorj şi că încă mai deţine controlul asupra unei părţi a partidului. Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedinte PRM Gorj, a afirmat că recentele discuţii pe marginea retragerii sprijinului politic lui Manţog sînt, de fapt, nişte glume. În plus, acesta a spus că organizaţia judeţeană şi, implicit, şeful ei, Ion Ruşeţ, îl „victimizează” pe Manţog. „Mi s-a părut amuzant cît de intens se discută şi mai ales cine discută despre retragerea sprijinului politic al domnului Manţog. Cred că e de-a dreptul comic ca el să fie analizat de oricine din Biroul Permanent, avînd în vedere că mulţi sînt ceea ce sînt în prezent datorită lui. Eu cred că doar îl pregătesc pentru o relansare. Deocamdată îl victimizează, pentru că e stilul lor de a face politică prin victimizarea unora cu probleme, cum este şi domnul Manţog. Oricum, o parte din formaţiune încă mai este condusă, din umbră, ca să spunem aşa, de Ionel Manţog”, a spus Bucălăete. Mai mult, acesta afirmă că o dovadă clară că Manţog este ţinut „la păstrare” este aceea că, dacă partidul vroia, putea să îl dea afară oricînd şi să îl lase fără funcţia de consilier judeţean şi fără funcţiile deţinute, numai că nu a făcut nimic în acest sens.

ALIN SIPANU
(Preluare din cotidianul „Gorj Exclusiv“,
nr. din 1 noiembrie 2011)


Ziarul TRICOLORUL, nr 2312 / 07.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu