"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 10 noiembrie 2011

Liderul PRM, interzis la taraba băsistă Realitatea TV





SMS.  Domnule Sergiu Toader, am aflat ceva foarte comic: dumneata, un neica-nimeni, m-ai interzis la Realitatea TV! Adică ai  reintrodus cenzura şi „listele negre“ în România. Dovada este că nu am mai fost invitat de aproape 2 săptămîni. Te întreb: ţi-ai făcut vreun control psihiatric? Eu te sfătuiesc să ţi-l faci cît mai repede, pînă ce nu vei fi arestat în România  (pentru milioanele de euro de la Petromservice, „sifonate“ într-un offshore) sau în Noua Zeelandă (pentru blocurile mizerabile, prăbuşite la ultimul cutremur,  şi tîlhărirea unui mare număr de locuitori). Totuşi: cine eşti dumneata? Ce meserie ai, în afară de aceea de ţepar şi mercenar traseit, de teapa bişniţarilor politici Cozmin Guşă şi Dan Andronic? Ai să falimentezi Realitatea TV, pe care o vei aduce la nivelul tarabelor băsiste 10 TV şi B1 TV, fiindcă prea te guduri pe lîngă banda  Videanu-Berceanu. E prima şi ultima dată cînd bag în seamă un zero barat ca dumneata.

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European
Preşedintele P.R.M.
10 nov. 2011

Ziarul TRICOLORUL, nr 2316 / 11.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu