"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 noiembrie 2011

La Institutul Român din Freiburg bate vînt de paragină...


Aflat la lucrările Parlamentului European, de la Strasbourg, preşedintele PRM a dorit să facă o vizită oficială la Institutul Român din Freiburg. Am subliniat oficială, întrucît domnia-sa este membru al Comisiei de Cultură a înaltului forum continental. Din păcate, nu era nimic de vizitat, întrucît toţi, absolut toţi cei care se învîrt în jurul aşa-zisului institut fugeau ca potîrnichile. Am înţeles că venerabila doamnă Lidia Stăniloae, fiica părintelui Dumitru Stăniloae, se afla internată în spital, întrucît, cu o zi înainte, o lovise o maşină. Fiul ei a spus că el are servici şi că trebuie să o viziteze şi pe mama lui. O doamnă pe nume Mocinski, care se ocupă de biblioteca institutului, a comunicat că îi aşteaptă pe oaspeţi – după care, probabil, a primit ordin şi s-a făcut şi ea pierdută în neagra veşnicie. În fine, şeful suprem al acestui institut, un oarecare Iancu Bidian, n-a fost de găsit.
Mai mult decît atît, de o lună de zile s-a pierdut, ca măgaru-n ceaţă, şi tovarăşa Meztrea, care fusese recomandată de Institutul Cultural Român şi era plătită, cu 1.400 de euro pe lună, de Ministerul Afacerilor Externe – nu se ştie de ce, şi-a luat jucăriile, şi-a dat demisia şi s-a cărat. Totuşi, dl. Corneliu Vadim Tudor s-a deplasat pînă la Freiburg, însoţit de doi dintre asistenţii săi. Acolo, paragină! Nu vorbim de interior, unde domnea întunericul; ne referim la curtea institutului, care se prezenta ca după bombardament. Revenim cu noi informaţii.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2320 / 16.11.2011

Un comentariu:

  1. Dragii mei,
    Va adresez rugamintea de a-mi pune la dispozitie o cale de a intra in contact cu scriitoarea Lidia Staniloae (e-mail, casuta postala, adresa unde primeste scrisori, etc.), careia doresc sa-i solicit consimtamantul de a publica traduceri in limba engleza ale unora din scrierile marelui teolog Dumitru Staniloae.
    Va multumesc anticipat!
    Cu respect,
    Marius Golea

    RăspundețiȘtergere