"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 17 noiembrie 2011

HOLOCAUSTUL ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN


Se apropie iarna şi românii sînt „bombardaţi” şi manipulaţi zilnic, prin mass-media, cu o mulţime de informaţii referitoare la unele aspecte ale dezastrului economic şi social înfăptuit pe bază de programe de către Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, în colaborare cu eternul guvernator al Băncii Naţionale a României, membru al Comisiei Trilaterale şi, mai nou, al Clubului Bilderberg. Forţele oculte din străinătate, împreună cu alogenii care de 22 de ani fac cu schimbul la conducerea României, se grăbesc să-şi îndeplinească, la termen, obiectivele principale din Holocaustul împotriva românilor, respectiv:
1)   Lichidarea Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial, al Adevăratului Popor Ales de Bunul Dumnezeu, care a dat lumii cea mai veche civilizaţie şi care trăieşte de mai bine de 10.000 de ani în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Edenică.
2) România să nu mai existe ca stat pe harta Europei.
3. Materializarea proiectului „Israel în România”, în 25 de ani, respectiv  pînă în anul 2014 !
Tot ce a fost programat şi s-a desfăşurat în România, în perioada decembrie 1989-noiembrie 2011 şi va continua în anii următori, face parte din Holocaustul împotriva românilor, care se derulează în ritm accelerat, cu susţinerea directă sau tacită a partidelor politice parlamentare şi a UDMR, precum şi prin acţiunile anunţate de preşedintele Băsescu şi care sînt înfăptuite de Guvernul Boc, controlat de Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.
Populaţia României a aflat, la mijlocul lunii noiembrie 2011, de la studiourile publice şi private de televiziune şi radio, prin gura preşedintelui Băsescu şi a premierului Boc, că, în plină criză internaţională, în România se înregistrează o creştere economică spontană, meteorică, nepregătită şi neaşteptată, a treia ca mărime din Europa. De asemenea, se zice că a crescut producţia agricolă cu 25% faţă de anul 2010. Cifrele sînt statistice şi hîrtia le suportă. În timpul Regimului Ceauşescu, minciunile erau ceva mai mici, inclusiv în agricultură. Se ştie că minciuna are picioare scurte, inclusiv la Institutul Naţional de Statistică, la Palatul Cotroceni şi la Palatul Victoria. Dacă ar exista cu adevărat o creştere economică, preşedintele Băsescu şi premierul Boc nu ar avea nici un argument care să justifice blocarea revenirii la salariile bugetarilor dinaintea tăierilor, precum şi majorarea pensiilor măcar cu rata inflaţiei.
Pentru anul 2012, aceiaşi vremelnici conducători ai României anunţă o creştere economică modestă, reducerea deficitului bugetar şi a inflaţiei dacă nu va reveni criza în ţările vest-europene. Pe lîngă aceste preziceri portocalii sau verzi, tot preşedintele Băsescu şi premierul Boc îi înştiinţează pe români că pensiile şi salariile rămîn îngheţate, iar drepturile salariale cîştigate în instanţele judecătoreşti nu vor fi plătite decît peste 5 ani sau mai tîrziu, cînd vor fi bani pentru bugetari. Deocamdată sînt numai bani de furat de către maeştri portocalii în acte de corupţie, cum sînt cei arestaţi de la Cluj-Napoca şi cei care aşteaptă mandatele în Bucureşti. Pentru prima dată, preşedintele Băsescu a declarat public că dacă, după vizita sa la Curtea Constituţională, aceasta va decide că trebuie plătite drepturile salariale şi pensiile tăiate de Guvernul Boc, atunci hotărîrea respectivă nu va putea fi aplicată din lipsa banilor. Pentru această declaraţie a preşedintelui Băsescu, care încalcă Constituţia României, Opoziţia (PSD, PNL şi PC) a anunţat că va începe procedurile legale pentru suspendarea sa. Demersul este necesar şi legal, dar nu va avea finalitate! Liderii Opoziţiei se pare că nu au aflat că, din iniţiativa parlamentarilor PDL, în toamna anului 2010, forul suprem legislativ a votat modificarea şi completarea Legii Curţii Constituţionale pentru a face, practic, imposibilă suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu. Acesta a promulgat, cu multă plăcere, această lege, pe care ar fi bine să o citească preşedinţii PSD, PNL şi PC. De cîteva zile, preşedintele Băsescu afirmă şi premierul Boc repetă că „Nu sînt bani”! Sub acest pretext, cei doi şi alţii care îi dirijează au stabilit că nu sînt bani pentru plata integrală a pensiilor şi salariilor, a  ajutoarelor sociale, pentru Învăţămînt, Sănătate, Armată, Poliţie şi Agricultură. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc are bani pentru a plăti datoriile şi dobînzile la băncile străine, de 18 miliarde euro şi 2,5 miliarde euro în anul 2011 şi de 20 miliarde euro şi 3 miliarde euro dobînzi în anul 2012. Acelaşi regim are bani mulţi pentru clientela politică, inclusiv pentru fraudarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012. De ce nu sînt bani? Nu-i întreabă nimeni! Nici pe preşedintele Băsescu, nici pe guvernatorul Isărescu, nici pe premierul Boc, nici pe ministrul de Finanţe... Nimeni nu poate crede că în România, unde sînt milioane de oameni harnici, bine pregătiţi profesional şi dornici de muncă, într-una dintre cele mai bogate ţări din lume în resurse naturale, guvernanţii se plîng că nu au bani! Cine poate crede că Guvernul României nu are bani după ce Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, bine consiliate de veşnicul guvernator Isărescu, au la activ, cel puţin următoarele:
1) Privatizarea cîtorva mii de societăţi comerciale, cu o valoare totală de piaţă de peste 700 miliarde euro. La acestea se adaugă lista companiilor pe care FMI şi Banca Mondială le cere Regimului Băsescu-Isărescu-Boc să le privatizeze de urgenţă: TAROM, CFR Electrificare, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Feroviar, Hidreoelectrica, Romarm, Oltchim, Electrica, CFR Marfă, Cuprumin, Electrica Serv, Electrica furnizare proprie, Compania Naţională a Huilei Oltenia şi Hunedoara, Petrom (procentul de 10%, cît mai are Satul Român), Nuclearelectrica, Distribuţie Electrica, Transelectrica şi Transgaz. În legătură cu aceste firme, la Radio România Actualităţi, în ziua de 16 noiembrie a.c., preşedintele Băsescu a declarat că „nu este important preţul pentru privatizările din anul 2012, ci sumele pe care le vor investi noii proprietari străini“. Ca urmare, toate aceste firme vor fi date la cei agreaţi de FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană pe bani puţini, pe mărunţiş. Astfel, va fi risipită o altă mare parte din averea Poporului Român. Subminarea economiei naţioanle este evidentă şi pentru Parchet, şi pentru DNA.
2) Concesionarea exploatării resurselor naturale din România, cu o valoare de peste 1.000 miliarde euro. Acum, se pregăteşte vînzarea rapidă, pentru numai 50 milioane euro, a celui mai mare zăcămînt de cupru din lume (peste 1,5 miliarde tone), aur şi argint, cel de la Roşia Poieni, estimat la peste 50 miliarde euro.
La Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM), subordonată Guvernului Boc, se stă la coadă pentru obţinerea licenţelor de exploatare a resurselor naturale ale Poporului Român, la cele mai mici redevenţe din lume.
3) Împrumuturi externe uriaşe, de peste 150 miliarde euro. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc a împrumutat, în numai 3 ani,  peste 80 miliarde euro. În fiecare lună, acest triumvirat îndatorează Poporul Român cu 1,5-2 miliarde euro, sume împrumutate de la băncile străine şi la dobînzi foarte mari. Pentru anii 2012-2014 se pregăteşte terenul pentru îndatorarea României cu sume incredibil de mari! Numai din aceste trei surse, rezultă că Regimul Băsescu-Isărescu-Boc ar trebui să aibă bani şi nu există justificare logică şi economică pentru lipsa lor. Atît Puterea, cît şi Opoziţia, cu acordul sau impunerea FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene, au îngheţat creşterea veniturilor la Bugetul de Stat cu circa 20 miliarde euro pe an, prin refuzul:
a) abrogării Legii nr.555/2004 privind privatizarea PETROM, pentru care există o propunere legislativă a PRM. Numai prin abrogarea acestei legi s-ar obţine anual venituri la Bugetul de Stat de 7-10 miliarde euro;
b) modificării redevenţelor plătite de titularii licenţelor de exploatare a resurselor minerale din România, redevenţe care sînt cele mai mici din lume;
c) abrogării art.216 din Codul fiscal, prin care sînt scutite de plata impozitelor către Statul Român firmele care exploatează şi exportă direct ţiţei şi gaze naturale;
d) redeschiderii de către Guvernul României a firmelor care au fost închise în urma privatizărilor frauduloase.
Pe această cale se pot asigura milioane de locuri de muncă şi venituri substanţiale la Bugetul de Stat.
Guvernul Boc V a sfidat legea şi nici după o lună de la termenul legal, de 15 octombrie, nu a prezentat la Parlament proiectele de lege ale Bugetului de Stat şi Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2012. Întîrzierea este datorată şi îngheţării ajutoarelor sociale. Cu toate că preşedintele Băsescu a declarat, la Radio şi Televiziune, în ziua de 16 noiembrie a.c., că „ştiu că românilor le este greu”, totuşi el acţionează împreună cu Guvernul Boc V şi la comanda FMI şi Băncii Mondiale pentru tăierea a circa 50 de ajutoare sociale. De ce? Pentru exterminarea cît mai rapidă a beneficiarilor acestor ajutoare sociale şi a familiilor acestora! În timpul Regimul Băsescu-Isărescu-Boc s-a ajuns ca, în luna noiembrie 2011, mai mulţi români să ceară autorităţilor locale şi centrale să fie eutanasiaţi, pentru că nu mai au din ce trăi şi nici bani pentru medicamente. Un caz cutremurător, mediatizat de televiziuni, este cel al doamnei Staicu Ramona, din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, care, împreună cu fiica sa grav bolnavă, a solicitat în scris prefectului judeţului să acţioneze pentru obţinerea aprobărilor legale ca să fie eutanasiate. Cu toate că preşedintele Băsescu şi premierul Boc au aflat despre acest caz, unic în Europa, ei nu au întreprins nimic pentru salvarea lor. Nu au găsit nici timpul necesar pentru o deplasare pînă la Strehaia.
Este o chestiune de zile pînă cînd pachetul de legi impus de FMI va fi trecut prin Camera Deputaţilor, iar de la 1 ianuarie 2012 se accelerează Holocaustul împotriva românilor. Ce-i de făcut?
Românii trebuie să afle adevărul, să se unească şi, în mod paşnic, să iasă în stradă pentru a-şi apăra dreptul la viaţă, la ocrotirea sănătăţii, la muncă, la proprietate privată, la învăţătură şi la un nivel de trai decent în Uniunea Europeană.

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj

Ziarul TRICOLORUL, nr 2322 / 18.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu