"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 3 iunie 2011

Liderul PRM a depus o coroană de flori cu Tricolor la Monumentul Eroilor din Giurgiu




Joi, 2 iunie, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare, s-a aflat în Municipiul Giurgiu, unde a sărbătorit Ziua Eroilor. După ce a participat la slujba religioasă, oficiată de un sobor de preoţi, avîndu-l în frunte pe Episcopul Ambrozie, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului“, Tribunul a depus o coroană de flori cu panglică Tricoloră la Monumentul Eroilor din curtea sfîntului lăcaş. Liderul PRM a fost însoţit de domnii Dan Zamfirescu şi Florin Simion, vicepreşedinţi ai PRM, Ion Dicu, preşedintele filialei locale a partidului, Dorel Vulpoiu, precum şi de Ştefania Banea, de la Organizaţia de Tineret. Au mai fost depuse coroane de flori din partea prefectului judeţului, Robert Ioan Cristoi, a preşedintelui Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu, a primarului Lucian Iliescu, a Asociaţiei Veteranilor de Război şi a filialelor locale ale principalelor partide politice. Ziua Eroilor a fost marcată, de asemenea, printr-un emoţionant ceremonial militar, desfăşurat la monumentul din Parcul Mihai Viteazul. Pe tot parcursul prezenţei sale la Giurgiu, preşedintele Partidului România Mare s-a bucurat de o primire călduroasă din partea locuitorilor acestei reşedinţe de judeţ. Tribunul a făcut o serie de donaţii de carte şi de CD-uri cu Muzici Naţionale pentru Catedrala Municipiului, Biblioteca „I. A. Bassarabescu“ şi Liceul „Tudor Vianu“.Oamenii s-au plîns de traiul greu pe care îl duc sub această guvernare criminală, care le-a răpit, efectiv, dreptul la viaţă. Giurgiuvenii i-au urat domnului Corneliu Vadim Tudor multă sănătate şi putere de muncă, exprimîndu-şi convingerea că numai prin venirea la putere a domniei-sale şi a partidului justiţiar pe care l-a fondat şi purtat prin cele mai dure bătălii politice din ultimele două decenii, românii mai pot spera la un viitor mai bun pentru generaţiile de astăzi şi cele ce vor veni. Cei prezenţi au avut cuvinte de apreciere pentru fermitatea şi curajul pe care liderul PRM le manifestă la tribuna Parlamentului European, unde vocea sa este ascultată cu atenţie şi respect.
Ziua în care sînt comemoraţi cei căzuţi în marile conflagraţii mondiale, dar şi în Războiul de Independenţă, a căpătat, şi în municipiul de la Dunăre, dimensiunile unei adevărate sărbători naţionale, de cinstire a memoriei celor care s-au jertfit pentru România eternă.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
2 iunie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/liderul-prm-a-depus-o-coroan-de-flori-cu-tricolor-la-monumentul-eroilor-din-giurgiu.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu