"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 31 mai 2011

EUROPA STĂ, ŞI AŞA, PE UN BUTOI DE PULBERE ŞI NU ARE DREPTUL SĂ TOLEREZE POLITICA FASCISTĂ ŞI AGRESOARE A UNGARIEI!

Comunitatea internaţională asistă, în aceste zile, la o anomalie istorică de o gravitate extraordinară. E vorba de tentativa Ungariei de a impune, în lumea contemporană, o entitate statală artificială, otrăvită, care nu există şi nu e recunoscută de nimeni: aşa-zisul Ţinut Secuiesc. Invocînd pretextul, mincinos, al unei ,,regiuni de dezvoltare”, trei terorişti, intraţi în Parlamentul European fraudulos, în numele organizaţiei fasciste UDMR – Laszlo Tökeş, Şogor Csaba şi Gyula Winkler – au lansat invitaţii la inaugurarea Reprezentanţei (?!) Ţinutului Secuiesc la Bruxelles. Aceste invitaţii poartă antetul Parlamentului European şi sigla P.P.E. – abuz incalificabil, care poate arunca în aer fragila construcţie a Uniunii Europene. Mai mult decît atît, dar aberanta ,,reprezentanţă”, care se vrea a fi o ambasadă a unui stat precum Kosovo, îşi va avea sediul într-o instituţie a Ungariei – mai exact, Casa Regiunilor Ungare din Bruxelles - fiind finanţată de regimul de la Budapesta. Acesta este cel mai periculos act de revizuire a Tratatelor de Pace de la Versailles (1919) şi Trianon (1920), comis după Diktatul de la Viena (1940)! Nu este acum momentul să reamintesc cum de s-a ajuns aici şi care sînt complicităţile vinovate ale tuturor regimurilor politice de la Bucureşti, din decembrie 1989 şi pînă azi, la politica de capitulare faţă de şovinismul şi revizionismul maghiar. Va veni vremea cînd toţi cei răspunzători vor plăti în faţa Poporului Român şi a Istoriei.


Astăzi, ne aflăm în acest moment exploziv, fără precedent în existenţa modernă a Europei. În eventualitatea în care Parlamentul şi Uniunea Europeană nu vor sancţiona, drastic, acest atentat scandalos la integritatea teritorială a unui stat membru, precum şi la propriile lor documente constitutive, Partidul România Mare propune:

1) Retragerea României din Uniunea Europeană care, oricum, ne-a distrus economia, forţîndu-ne să o dăm pe mîna străinilor.

2) Întreruperea relaţiilor diplomatice cu Ungaria, devenită, pe faţă, un stat agresor.

3) Arestarea, sau expulzarea din România a celor 3 terorişti – Laszlo Tökeş, Şogor Csaba şi Gyula Winkler - care, în repetate rînduri, au acţionat pentru sfîrtecarea teritorială a României şi au incitat la ură interetnică şi la violenţă.

4) Scoaterea, imediată, în afara Legii a UDMR şi a celorlalte structuri paramilitare ale revizionismului maghiar.

5) Instituirea stării de urgenţă în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş, schimbarea din funcţie a provocatorilor unguri care fac politica Budapestei şi înlocuirea lor cu reprezentanţi ai Armatei Române.

Totul pînă la Transilvania! Este deja prea mult. S-a depăşit orice măsură. Încă mai e timp ca apucăturile criminale ale acestor răufăcători ai Istoriei – ajutaţi şi ocrotiţi, în Secolul XX, de Hitler şi Stalin – să fie lichidate. Hungarita e o boală veche, condamnată, la vremea lor, de mari spirite, ca Lev Tolstoi, Émile Zola, Giuseppe Garibaldi, Georges Clémenceau şi alţii. Treziţi-vă, pînă nu e prea tîrziu! Exact acţiunile demente ale ,,Omului bolnav al Europei” (cum era denumită Ungaria) mai lipseau pe aceste vremuri de criză! Fac apel la minţile lucide din Europa şi SUA, mai ales: nu îngăduiţi ca o bandă de nebuni să dezlege cîinii războiului! Nu daţi foc Planetei!


Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
30 mai 2011


http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/europa-st-i-aa-pe-un-butoi-de-pulbere-i-nu-are-dreptul-s-tolereze-politica-fascist-i-agresoare-a-ungariei-comunicat-de-pres.html

Un comentariu:

  1. Nu permiteti nesimtitilor de unguri sa destrame incet, incet tara asta, luptati asa cum au facut-o ei, parsiv, pastrati-va calmul si veti reusi . Am fost in excursii cu unguri si m-am inteles exceptional,mi s-au parut oameni sociabili si din cauza politicienilor astia maghiari si a lui basescu am sa-i consider pe toti niste serpi si am sa mi schimb atitudinea fata de toti , e cea mai nesimtita etnie din Romania , tiganii , polonezii si alte etnii niciodata nu si-au permis sa ceara ceea ce cer serpii astia ,ceilalti s-au integrat, pentru ca pana la urma au aceleasi drepturi cu noi-de ce nesimtiti astia vor mai mult ?

    RăspundețiȘtergere