"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 11 mai 2011

Comunicat de presa

O delegatie a filialei Dolj a Partidului Romania Mare, condusa de Presedintele Paul Dumitrache a participat, luni, 9 mai 2011 la Manifestatiile organizate la Craiova cu ocazia Zilei Independentei de Stat si a Victoriei Natiunilor Unite.
Ceremonia a inceput cu prezentarea onorului oficialilor invitati, urmata de un serviciu religios pentru cinstirea eroilor patriei si sustinerea de alocutiuni de catre veteranii de razboi si reprezentantii autoritatilor locale.
Au urmat ceremonia de depuneri de coroane de flori, la care delegatia PRM a fost aplaudata la scena deschisa de publicul prezent si de membrii Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si în Retragere.


BIROUL DE PRESA PRM DOLJ



http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/comunicat-de-presa.html 


==================================

    În ziua de 8 mai 2011, la sediul Partidului România Mare, filiala Suceava a avut loc o întâlnire a activului din rândul tineretului cu d-l Marian Niculae, d-ra Aupoaei Alina,d-l Geonea Radu, vicepreşedinţi ai Organizaţiei de Tineret România Mare.

        La această întâlnire au participat d-l prof dr Acatrinei Gheorghe, preşedintele filialei judeţene a PRM, d-l inginer Ibănescu Constantin, d-l inginer Doroftei Costică, d-l Cerlincă Vasile, vicepreşedinţi ai filialei judeţene, precum şi d-l Vâzdoagă Gheorghe, d-l Rusu Doru, d-l Onofriciuc Stelian, membrii ai Biroului Executiv Judeţean ai partidului şi d-l David Petru, vicepreşedinte a filialei judeţene Salcea.

         S-au examinat probleme legate de îmbunătăţirea activităţii organizaţiilor de tineret din judeţul Suceava, prilej cu care s-a subliniat mai ales latura organizatorică şi participarea tineretului la un număr cât mai mare de activităţi pentru tineret, în care sens s-a stabilit ca pe data de 1 iunie 2011, Organizaţiile de Tineret din judeţul Suceava să fie alături de cei mici.

        Totodată, conducerea filialei judeţene Suceava a PRM a stabilit un colectiv format din Iureş Monalisa, Corduneanu Teodora, Pascal Anca, Bârzu Cosmin, Pintiliei Cristian , Pintea Adrian, Ududec Cristina, Radu Bogdan, Macovei Virgil, Raznic Ioan, Doroftei Ilie , Dan Simona, coordonaţi de Zelici Eduard, în calitate de preşedinte interimar.

        Cu acest prilej, toţi participanţii şi-au exprimat susţinerea faţă de Partidul România Mare şi în mode deosebit faţă de tribunul partidului, pe care toţi sucevenii îl doresc preşedinte al României.

                                                             Biroul de presă Suceava

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/comunicat-de-presa-3.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu