"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 21 mai 2011

Aseara in emisiunea "STIREA ZILEI" de pe Antena 3 !

Emisiunea de aseara poate fi urmarita aici:

http://inregistrari.antena3.ro/view-20_May-2011-Stirea_Zilei-10.html

Un comentariu:

  1. Buna seara! Domnule Presedinte, imi cer scuze ca mi-am permis sa va deranjez cu acest mesaj in care fac apel la OMUL C.V.Tudor si va implor sa va implicati in salvarea de la masacrare a cailor de la Letea. De asemenea, va rog sa faceti cunoscuta aceasta situatie, ce ne face de rusine patria, in Parlamentul European pentru ca acesti hoti ce ne conduc tara sa nu isi poata duce la capat planul marsav de a ne distruge fauna tarii, caci flora a fost inlocuita cu hoteluri, case impozante, firme si alte afaceri ale lor. Incercati va rog sa faceti ceva si impotriva legii eutanasierii cainilor, spuneti-le colegilor dv ca mare parte a populatiei opteaza pentru construirea adaposturilor si cerem sprijin pt finantarea acestor proiecte.
    Cu stima si respect!
    Oana Barcan CETATEAN ROMAN

    RăspundețiȘtergere