"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 27 aprilie 2011

UN SONDAJ IRES, ŢINUT ASCUNS TIMP DE 4 LUNI: Corneliu Vadim Tudor, cel mai patriot politician român

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este considerat cel mai patriot politician român, arată un sondaj IRES, realizat în ianuarie (şi ţinut ascuns). Acesta este urmat, în viziunea repondenţilor, de Crin Antonescu şi de Ion Iliescu. Preşedintele Traian Băsescu se află pe poziţia a patra.

13% dintre persoanele care au participat la cercetarea Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) consideră că Vadim Tudor este cel mai patriot om politic. Pe locul al doilea în topul „naţionaliştilor“ se află preşedintele PNL, Crin Antonescu (7%). Pe „podium“, dar pe poziţia a treia, urcă şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu (5%). 4% dinre participanţii la sondaj consideră că actualul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, este cel mai patriot politician român. Acesta este urmat de Victor Ponta (3%) şi de Emil Boc (2%). Gigi Becali, Dan Diaconescu şi Adrian Năstase se află printre „codaşi“ (1%), dar Mircea Geoană (0,5%) şi Corneliu Coposu (0,4%) stau chiar mai rău la capitolul patriotism.

Cercetarea a fost realizată la 25 ianuarie, pe un eşantion de 1.036 de indivizi de 18 ani şi peste, avînd o eroare maximă de +/- 3,1%.

Referitor la liderul PRM, subiecţii sondajului au menţionat: acest om este cultivat, lucru ce nu se regăseşte la marea majoritate a parlamentarilor noştri. Ieşirile lui uneori ni se par normale, este furia unui om care vede atîta nedreptate în jurul lui şi care nu poate face nimic. Unii îl consideră un nebun, dar un nebun care ştie ce spune, care nu acceptă compromisuri atunci cînd este vorba de Naţiune şi Ţară.

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/un-sondaj-ires-inut-ascuns-timp-de-4-luni-corneliu-vadim-tudor-cel-mai-patriot-politician-romn.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu