"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 9 martie 2011

Un nou şi important discurs rostit de preşedintele PRM în Parlamentul European (Strasbourg)


 


REGIMUL BĂSESCU ASTĂZI EUTANASIAZĂ CÎINI, IAR MÎINE VA EUTANASIA OAMENI!
 
Doamnelor şi domnilor,

zilele acestea, partidul de guvernămînt din România a luat o decizie aberantă: a votat eutanasierea – adică uciderea cîinilor fără stăpîn. Fac apel la Partidul Popular European, care are ca doctrină creştin-democraţia – vă rog să vorbiţi cu colegii dvs. de grup politic de la Partidul Democrat – Liberal din România, să nu-şi păteze mîinile cu sînge nevinovat. Iisus Christos a iubit animalele. „Milă voiesc, nu jertfă!” – a spus Mîntuitorul. Fac apel şi la ceilalţi colegi – aproape toţi aveţi cel puţin un cîine acasă, pe care îl iubiţi ca pe un înger. Din păcate, România se întoarce la Evul Mediu întunecat. Se barbarizează. Regimul Băsescu astăzi eutanasiază cîini, iar mîine va eutanasia oameni! Uciderea cîinilor reprezintă, totodată, şi o afacere profitabilă pentru Mafie. Ajutaţi România să nu se transforme în Uganda lui Idi Amin. Indiferent ce motive ar invoca unii, există soluţii paşnice şi civilizate, iar crima n-a rezolvat, niciodată, nimic în Istorie. (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discurs rostit luni, 7 martie 2011, şi transmis pe Internet în întreaga lume)

http://tricolorul.wordpress.com/2011/03/09/un-nou-si-important-discurs-rostit-de-presedintele-prm-in-parlamentul-european-strasbourg/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu