"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 8 martie 2011

Mitingul pentru ocrotirea cîinilor fără stăpîn a fost un mare succes!


 


Parcul Izvor din Capitală a fost gazda unui asalt decisiv al iubitorilor de animale împotriva hingherilor de la Putere. Au venit aici aproape 2.000 de oameni, care nu vor ca această ţară să se întoarcă în Evul Mediu. De asemenea acte de barbarie sînt loviţi atît oamenii, cît şi animalele fără stăpîn. Intenţia eutanasierii bietelor necuvîntătoare nu ascunde în ea altceva, decît comportamentul abject al actualei guvernări, subjugată banului, dar mai ales păstrării Puterii, în condiţiile în care populaţia înfuriată o va călca, în curînd, în picioare.
 
La Mitingul din faţa Palatului Parlamentului au luat cuvîntul prinţesa Maja de Hohenzollern (Spania), Dieter Ernst, reprezentant al Federaţiei Asociaţiilor de Protecţie a Animalelor din Uniunea Europeană, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, vicepreşedinţi ai PRM, fosta atletă Maricica Puică, actriţele Carmen Tănase şi Monica Davidescu, avocata Paula Iacob, interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu, Liliana Marinescu, Graţiela Vântu. Oamenii au strigat „Jos Băsescu!“, „Udrea şi Sulfina / Poartă toată vina“, „Jos criminalii!“, „Hoţii!“. Asistenţa a aplaudat îndelung la aflarea veştii că, la Strasbourg, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor va vorbi despre această stare de lucruri intolerabilă din România. Din partea liderului PRM, prinţesei Maja de Hohenzollern i-au fost oferite cărţile cu autograf ale acestuia, precum şi mai multe CD-uri cu muzică românească.

Victorie importantă a Opoziţiei

LA CAMERA DEPUTAŢILOR, HINGHERII LUI BĂSESCU AU FOST SILIŢI, IERI, SĂ RETRIMITĂ LA COMISIE LEGEA CÎINILOR FĂRĂ STĂPÎN!

Deputaţii au decis, luni, ca proiectul de Lege privind programul de gestionare a cîinilor fără stăpîn să fie retrimis la Comisia de Administraţie, pentru a fi reanalizat în termen de 3 săptămîni. În felul acesta, hingherii lui Traian Băsescu au suferit o puternică înfrîngere din partea Opoziţiei, care a luat în calcul faptul că Legea Marinescu oferă cele mai bune soluţii pentru îngrijirea şi protejarea cîinilor comunitari. Este o lege care apără viaţa, chiar şi atunci cînd este vorba de animale. Criminalii de la Putere ar fi în stare să-i eutanasieze şi pe oameni, să rămînă numai ei şi să împartă ce a mai rămas de furat din această ţară. Cum spunea cineva, căţeluşii sînt mai oneşti decît oamenii, ei sînt nişte îngeri care merită întreaga noastră afecţiune. Vor plăti scump aceşti nemernici pentru toate fărădelegile lor!

http://tricolorul.wordpress.com/2011/03/08/mitingul-pentru-ocrotirea-ciinilor-fara-stapin-a-fost-un-mare-succes/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu