"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 21 ianuarie 2011

ROMÂNI, TREZIŢI-VĂ !

În ziarul „Timpul” din 4 ianuarie 1881, genialul Mihai Eminescu scria următoarele: „Trebuie ca, cu toţii, să ne dăm seama de cauzele ce tulbură societatea, de elementele ce împiedică redobîndirea echilibrului pierdut şi ca să le combatem cu curaj şi stăruinţă.” După 21 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989, pentru tot mai mulţi români devin din ce în ce mai clare şi vizibile principalele obiective urmărite de alogenii care au pus mâna pe România şi se află la conducerea ei, respectiv: Holocaustul împotriva Poporului Român; ştergerea României de pe harta Europei; jefuirea Avuţiei Naţionale; realizarea proiectului „Israel în România”. Holocaustul împotriva Poporului Român se desfăşoară pe multiple planuri, într-un ritm din ce în ce mai rapid şi urmăreşte exterminarea a cel puţin 10 milioane de români, în special a celor în vîrstă, a celor bolnavi şi a copiilor. Asasinii Poporului Român şi regimurile criminale, de exterminare în massă, pe care le-au impus la Bucureşti în urma fraudării alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, au constatat că nu mai pot ascunde adevărul în legătură cu Istoria românilor, urmaşi ai Poporului Primordial, ai geto-dacilor din Dacia Mare, care au avut cea mai veche civilizaţie şi scriere de pe Pămînt şi care sînt strămoşii popoarelor europene şi ai celor din Orientul Apropiat. Acest adevăr se regăseşte în Biblie şi este confirmat de numeroasele descoperiri arheologice, de cărţile istoricilor din Antichitate şi din Mileniul II, de numeroasele dovezi din Arhiva Vaticanului şi de lucrările scrise ale multor universităţi şi academii din ţări europene şi din S.U.A. Cei care s-au aflat la conducerea României, în ultimii 21 de ani, dar mai ales stăpînii lor din străinătate au ajuns la concluzia că ar putea fi ascuns adevărul istoric doar printr-un Holocaust împotriva Poporului Român, urmat de „mutarea” statului Israel în Ardeal, în Grădina Domnului. În Holocaustul împotriva Poporului Român s-au parcurs următoarele etape:


1) Otrăvirea cetăţenilor români cu aditivi alimentari cancerigeni, începînd cu anul 1990, care sînt introduşi în pîine şi produse de panificaţie, carne şi preparate din carne, dulciuri, băuturi alcoolice şi băuturi răcoritoare. România este singura ţară din lume unde autorităţile permit otrăvirea populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni. Urmarea? În România se înregistrează cele mai multe cazuri de bolnavi de cancer din Europa! Cu toate acestea, în 21 de ani, Statul Român nu a construit nici un spital de paliaţie.

2) Iodarea populaţiei, ca urmare a unei Hotărîri din anul 2002 a Guvernului Năstase, prin obligarea cetăţenilor să consume sare iodată. Efectul l-a constituit o nouă explozie a cazurilor de cancer şi o creştere a numărului deceselor.

3) Cea mai mare scădere demografică a Poporului Român în timp de pace, mult mai mare decît în timpul celui de al II-lea război mondial. Românii sînt omorîţi cu zile, mai ales bătrînii şi copiii. Pentru a scădea şi mai mult natalitatea, alogenii au adus în timpul Regimurilor Băsescu-Tăriceanu şi Băsescu-Boc şi au administrat la zeci de mii de eleve din clasele a III-a pînă la a VIII-a aşa-zisul vaccin împotriva cancerului de col uterin, al cărui efect sigur este sterilitatea. Milioane de pensionari şi alţi cetăţeni săraci sînt supuşi la un proces de exterminare rapidă prin tăierea pensiilor, a ajutoarelor sociale, prin scumpirea şi neasigurarea medicamentelor, prin eliminarea a zeci de mii de paturi din spitale, urmată de închiderea spitalelor şi a dispensarelor medicale. Regimul Băsescu-Boc şi ministrul jurist ungur al Sănătăţii îi alungă pe medici şi pe asistentele medicale din România. În timpul Regimurilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu a fost redusă speranţa de viaţă a românilor cu 10 ani, aceasta devenind cea mai mică din Europa.

4) Au fost desfiinţate peste 5 milioane de locuri de muncă şi au fost alungaţi din România peste 4 milioane de cetăţeni, în special tineri. Disponibilizările sînt programate şi se continuă. Urmează modificarea Codului muncii în favoarea străinilor care să-i poată angaja şi să-i poată trata pe români ca pe nişte sclavi în propria lor ţară. Preşedintele Băsescu şi Guvernul Boc V susţin şi grăbesc această înrobire a românilor. În paralel, se acţionează pentru impozitarea cu 400 de lei noi a fiecărui hectar de teren agricol necultivat, urmărindu-se vînzarea rapidă la străini a încă 3-4 milioane hectare aflate în proprietatea cetăţenilor în vîrstă şi sărăciţi de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu. Această deposedare de pămînt a românilor este mult mai gravă şi mai periculoasă, prin consecinţe, decît colectivizarea forţată făcută de comunişti. Acelaşi Regim Băsescu-Boc nu are voie să-i impoziteze pe cei care s-au privatizat, au închis fabricile şi le-au tăiat în bucăţi ca să nu mai producă. Guvernul Boc V nu are voie să impoziteze terenurile neproductive ale zecilor de mii de societăţi comerciale privatizate şi apoi lichidate.

5) Au fost lichidate Industria, Agricultura, Transporturile, Armata, Cercetarea ştiinţifică şi s-a lovit puternic în Educaţie, Cultură şi Biserică.

6) Prin încălcarea Constituţiei, la comandă externă, s-a acţionat pentru scăderea continuă a nivelului de trai al populaţiei. Cu toate că în România se înregistrază cele mai mici niveluri medii ale salariilor şi pensiilor din Europa, acestea au fost reduse şi în anul 2010, sub pretextul crizei internaţionale. Dar, în acelaşi an 2010, în toate ţările din Uniunea Europeană, inclusiv în Grecia şi Irlanda, grav afectate de criză, salariile şi pensiile au crescut. După tăierile de 30-60% din veniturile bugetarilor, din ajutoarele sociale şi din pensii, a venit rîndul pensionarilor militari, cărora, în luna ianuarie 2011, Regimul Băsescu-Boc le-a luat 20-90% din pensii, după recalculări. După ce la intrarea României în N.A.T.O. s-au desfiinţat numeroase mari unităţi şi unităţi militare şi au fost disponibilizaţi şi pensionaţi anticipat zeci de mii de militari, acum Regimul Băsescu-Boc le-a tăiat substanţial din pensie, sub pretextul că nu au vechime completă, respectiv le reproşează că nu au muncit în... unităţile militare desfiinţate! Umilirea militarilor şi a elitei Armatei Române este fără precedent. Guvernul Boc V a îndrăznit şi a reuşit să subtilizeze statutul de militar la aproape 100.000 de pensionari din Armată, Poliţie, S.R.I., S.P.P. şi S.T.S. Stăpînii străini ai României, împreună cu slugile lor umile de la Bucureşti, au testat, din nou, reacţia populaţiei împotriva Holocaustului, de data aceasta a militarilor, pensionari şi activi, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, precum şi din Serviciul Român de Informaţii (S.R.I.), Serviciul de Protecţie şi Pază (S.P.P.) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (S.T.S.). Deocamdată, se organizează şi reacţionează pensionarii militari nemulţumiţi de tăierile ilegale din dreptul lor de proprietate. Militarii activi trebuie să conştientizeze că şi ei vor avea parte de pensiile de mizerie din ianuarie 2011. În timp ce opinia publică românească este preocupată de tăierea pensiilor la militari, Regimul Băsescu-Boc pregăteşte un nou val de privatizări, împreună cu komisarii de la F.M.I., respectiv să fie date la străini, aproape gratuit, hidrocentralele din România, C.E.C.-ul, C.F.R.-ul şi o nouă parte din Romgaz.

7) Jefuirea Avuţiei Naţionale s-a desfăşurat şi continuă pe baza unui program întocmit de stăpînii externi ai României şi pus în aplicare de numeroşi alogeni, împreună cu slugile lor şi trădătorii români care s-au vândut pentru 30 de dolari, sau euro, ori forinţi. Singurele partide politice care s-au opus la jefuirea bogăţiilor naturale şi la vînzarea pămîntului românesc la străini au fost Partidul Unităţii Naţionale Române (P.U.N.R.) şi Partidul România Mare (P.R.M.). Toate celelalte partide politice, împreună cu U.D.M.R., au colaborat cu stăpînii străini ai României şi au respectat ordinele acestora privind privatizările, terapia de şoc, înstrăinarea bogăţiilor naturale, nesfîrşitele reforme şi îndatorarea externă. Uriaşa bogăţie a PETROM, împreună cu zăcămintele de ţiţei şi gaze naturale din România, cele de pe uscat şi din platoul continental al Mării Negre, precum şi puţurile de exploatare din Kazahstan au fost date gratuit şi pînă la epuizarea lor la poporul austriac, prin firma de stat O.M.V. Contractul de privatizare şi proiectul de Lege privind privatizarea PETROM au fost puse la cale, la cererea F.M.I. şi a Băncii Mondiale, acceptată de negociatorul şef, ministrul Transporturilor de atunci, Traian Băsescu, de către Regimul Iliescu-Năstase, în anul 2004. Legea de privatizarea a PETROM, Legea nr.555/2004, a fost votată în Parlament de senatorii şi deputaţii P.D.S.R, P.N.L., P.D., P.C. şi U.D.M.R. Singurii parlamentari care au votat împotriva acestei legi au fost cei ai Partidului România Mare. Poporul Român a fost jefuit prin privatizarea PETROM de peste 500 miliarde euro, la care se adaugă alt furt la adresa cetăţenilor, prin majorarea artificială a preţului carburanţilor. Cei mai săraci cetăţeni ai Europei, românii, găsesc la staţiile de produse petroliere carburanţii la cele mai mari preţuri de pe bătrînul continent. Guvernul Tăriceanu I (P.N.L., P.D., P.C. şi U.D.M.R.) a renunţat la acţiunea de aur deţinută la PETROM şi, ca urmare, Statul Român nu mai are nici o pîrghie de control asupra preţurilor practicate la carburanţi. Pe cale de consecinţă, preţurile la carburanţi vor creşte de la 5 la 6 lei/litru în anul 2011, cu toate nemulţumirile şi protestele conducătorilor auto. Scumpirea carburanţilor va conduce la o nouă creştere a preţurilor în România şi la sărăcirea accentuată a populaţiei. Cetăţenii trebuie să ştie că, în baza contractului şi a Legii de privatizare a PETROM, pînă în anul 2014 Statul Român s-a angajat să nu intervină în domeniul preţurilor practicate la carburanţi şi nici să reducă profiturile uriaşe obţinute de firma O.M.V. Această firmă vinde în Austria (ţară care nu are zăcăminte de ţiţei) carburanţii la preţuri mai mici decît în România. Jefuirea zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale ale Poporului Român s-a făcut cu sprijinul efectiv al P.D.S.R., P.N.L., P.D., P.C. şi U.D.M.R. şi deputaţilor aparţinînd minorităţilor naţionale. Datorită vinei şi complicităţii lor la situaţia actuală din România, partidele politice care au fost la guvernare, împreună cu U.D.M.R., nu pot cere populaţiei nemulţumite să iasă în stradă şi, în mod democratic, fără violenţă, să contribuie la alungarea de la Putere a Regimului Băsescu-Isărescu-Boc. Pînă şi tunisienii au ieşit în stradă din cauza sărăciei şi a minciunilor politicienilor, reuşind să-l alunge din ţară pe preşedinte şi să scape de dictatură. În ţara noastră, de 21 de ani, toate regimurile au practicat ca politică de stat dezbinarea românilor şi diversiunea. Un exemplu recent de diversiune, din 18 ianuarie a.c., îl constituie iniţiativa preşedintelui Băsescu de a se acorda din Bugetul de Stat suma de 50.000 de lei pentru fiecare candidat la alegerile locale şi parlamentare din anul 2012. Dacă vor fi 15 milioane de candidaţi la alegerile locale şi alţi 10 milioane la alegerile parlamentare, înseamnă că, numai pentru indemnizaţia de participare la alegeri, trebuie alocate circa 290 miliarde euro, adică Bugetul României pe 6-7 ani. Dar cum vor arăta buletinele de vot? Cu această nouă diversiune, preşedintele Băsescu a căutat să abată atenţia românilor de la tăierea pensiilor militarilor şi de la protestele acestora. Este evident că Regimul Băsescu-Isărescu-Boc acţionează, la comandă străină şi sub controlul komisarilor de la F.M.I., împotriva românilor şi a României! Dictatura Regimului Băsescu-Boc o întrece pe aceea din regimul comunist. Guvernul Boc V legiferează în locul Parlamentului, adoptă numeroase Ordonanţe de Urgenţă neconstituţionale, refuză să respecte hotărîri judecătoreşti irevocabile şi Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

Treziţi-vă, români, pînă nu este prea tîrziu!

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al P.R.M.
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11028&format=html

Ziarul TRICOLORUL, nr 2069 - 21.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu