"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 18 ianuarie 2011

PREVIZIUNI ASTROLOGICE

  În articolul „PREVIZIUNI  La 100 de ani de la naşterea Părintelui Arsenie Boca „Tricolorul“, 15 octombrie 2010), la care ne vom referi în cele de urmează, arătam că acesta anticipase căderea şi moartea lui Nicolae Ceauşescu, dezintegrarea URSS precum şi evenimentele din decembrie 1989, pe care le denumeşte „Sărbătoarea deşartă a victoriei”, după care va începe o nouă luptă lungă, dar nesîngeroasă. Am aplicat principiul minimului (unul din principiile noi, introduse de mine în sinergetică, ultima ştiinţă de sinteză a secolului trecut, care, aşa după cum am mai arătat, mi-a fost încredinţată pentru studiu de către dr.fiz. Mihai Dorel Constantinescu din Rîmnicu Vîlcea şi ing. Mihai Diaconescu din Tîrgu Jiu, ambii la acea dată – 1989 - directori ai Centrelor de Calcul Electronic din judeţele respective). Acest principiu arată care este componenta esenţială ce îi este necesară unui fenomen, indiferent de domeniul de referinţă, în absenţa căruia acesta nu se poate  realiza. Aplicînd acest principiu la evenimentele din decembrie 1989, a rezultat că reuşita soluţiei civile necesită cel puţin prezenţa unei persoane din fosta conducere a României, neamestecate în ultimii ani în efectele Regimului Ceauşescu, dar de care să asculte Armata, organele Securităţii, organele Administraţiei de Stat centrale şi teritoriale. Adică: 
a) să aibă calităţi politice, să fie apt de a sintetiza în faţa cetăţenilor Ţării problemele momentului şi să poată creiona soluţiile de rezolvare a situaţiei; 
b) să fi parcurs în cariera sa activităţi administrative care să-l facă cunoscut nu numai la nivel naţional, dar şi la nivelul administraţiei locale; 
c) să nu fi fost angrenat în activităţi  politico-administrative centrale în momentul 22 decembrie 1989, care să-l fi compromis în vreun fel în faţa cetăţenilor Ţării; 
d) să fi fost în Bucureşti în acea perioadă.
Se detaşase net Ion Iliescu, cu o cultură superioară membrilor conducerii PCR şi oponent al lui Ceauşescu, mazilit de acesta la Timişoara, unde intelectualii de acolo îl apreciau ca fiind o oază într-o Sahară , mutat apoi ca prim-secretar PCR la Iaşi, unde a reuşit să transforme judeţul, prin acumularea apelor din zăpezi şi ploi în viroage barate, realizînd lucii de apă, într-o adevărată grădină,  devenit apoi ministru al Apelor, funcţie în care a vizitat toate judeţele Ţării şi, apoi, mazilit din nou la Editura Tehnică, nu i-a scăpat nici o reuniune ştiinţifică pentru a prezenta personal colecţiile de carte pe care le-a realizat. Acestea au fost etapele prin care, din aproape în aproape, a ajuns Ion Iliescu şef al Statului. Ce s-a întîmplat apoi, în mersul din rău în mai rău al României, care a ajuns astăzi, într-un salt peste timp, în pragul unei noi dictaturi dovedeşte un amestec de revoluţie şi Lovitură de Stat.
Şi iată că a apărut o altă personalitate în stare să încheie această luptă lungă, dar nesîngeroasă prezisă de Arsenie Boca, respectiv schimbarea foarte dificilă prezisă de Nostradamus în mesajul său dumnezeiesc. Într-o analogie perfectă în raport cu ce s-a întîmplat în 1989, Nostradamus îl vede pe dr. Corneliu Vadim Tudor ca succesor al lui Băsescu. Într-adevăr, singura personalitate care s-a opus vehement tuturor  vandalismelor care au nenorocit Ţara este dl. Corneliu Vadim Tudor. Patriot, neadmiţînd nici o abatere de la principiile corecte privind Naţiunea (de unde i s-a dat de către trădătorii de Ţară epitetul de extremist), credincios, om de înaltă cultură, sociolog şi istoric, doctor în Istorie şi doctorand în Teologie, autor a aproape 30 de cărţi de versuri, aforisme şi discursuri, membru a 4  academii străine, membru al Parlamentului European, domnia-sa se impune tot mai mult ca un om de înaltă autoritate morală şi ca un adevărat Titulescu al vremilor noastre, ca un luptător neînfricat pentru reîntregirea Ţării, de departe omul de cultură cel mai detaşat de orice alt pretendent la şefia Ţării.  Numai aşa se vor realiza şi prevestirile lui Nostradamus, confirmate  de domnia-sa la Conferinţa de Presă din 7 august 2009 privind modul în care va putea fi realipită Basarabia la România, precum şi avantajele unor relaţii de prietenie cu China, pe care numai dl. Corneliu Vadim Tudor şi PRM le pot realiza. Bine cunoscut tuturor cetăţenilor Ţării, care i-au fost şi îi sînt aproape în legătură cu evacuarea ilegală a partidului din sediul său central din Strada Emile Zola nr. 2, prin măsuri anunţate la televizor chiar de procurorul general al României, Laura Codruţa Kövesi, (poate prima sa ieşire de acest gen pe sticlă, în timp ce marea fraudă privind adoptarea Legii Pensiilor, faţă de care au apărut deja proteste generale, făcută de cel de al treilea om în Stat în văzul lumii, a rămas nepenalizată).  
Şi acum, din nou, despre aplicarea principiului minimului. În sondajele de opinie, înainte de modificarea lor, Corneliu Vadim Tudor apare ca primul agreat de cetăţeni, la ultimul sondaj de anul trecut ajungînd deja la 38%. Dar aceste sondaje sînt făcute în mediul urban. În mediul rural cetăţenii sînt puşi în situaţia de a-şi exprima decizia oscilînd între găleţile portocalii şi adevăr. Credincioşi fiind, oamenilor de la ţară trebuie să li se atragă atenţia că venirea d-lui Corneliu Vadim Tudor ca preşedinte, în locul lui Traian Băsescu,  este o indicaţie dumnezeiască şi că abaterea de la ea constitue un păcat, o crimă împotriva Poporului Român. Acest avertisment dumnezeiesc trebuie respectat, întrucît, dacă forţele răului totuşi vor învinge, atunci înseamnă că peste 50% din locuitorii Ţării, credincioşi sau nu, au încălcat o poruncă divină, au făcut un păcat, o crimă la adresa Ţării şi a locuitorilor ei – şi nu avem dreptul să ne plîngem de cele ce vor urma. Rămîne în sarcina membrilor şi simpatizanţilor PRM să-i convingă pe cetăţenii cu care vin în contact să-i împiedice să facă un asemenea păcat.
Prof. univ. dr. ing. ALEXANDRU MĂRUŢĂ,
Laureat al Premiilor Academiei Române,
Decan de onoare al Universităţii Ecologice din Bucureşti

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2065 / 17.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu