"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

P.R.M. cere Ministerului Sănătăţii şi Academiei Române să facă public Buletinul Medical al lui Traian Băsescu

Comunicat de Presă :

Avînd în vedere informaţiile apărute în ultima vreme şi o serie de evenimente care ridică mari semne de întrebare, referitoare la starea de sănătate a lui Traian Băsescu - Partidul România Mare cere Ministerului Sănătăţii şi Academiei Române elaborarea şi difuzarea unui Buletin Medical al acestuia. Numai de la începutul Noului An şi pînă acum s-au înregistrat două situaţii deosebite, care, în pofida eforturilor de secretizare, n-au putut fi muşamalizate şi au dat de gîndit celor preocupaţi de soarta ţării. Astfel, vineri, 8 ianuarie, Traian Băsescu s-a deplasat, incognito, cu un avion particular, închiriat de la o companie cipriotă, tocmai în Nordul Italiei, la Bolzano.
A doua zi dimineaţă, el a fost supus unui riguros control medical, rezultatele tomografiei şi RMN-ului fiind alarmante. În cursul după-amiezii de sîmbătă el s-a întors în ţară, cu acelaşi avion, iar puţin mai tîrziu avea să-şi însceneze o "baie de mulţime", la Carrefour, afişînd o mină veselă şi sănătoasă. După o săptămînă, un medic de la Clinica din Italia, care se pare că se numeşte Johann Wittman, a venit la Bucureşti, cu acelaşi avion cipriot, pentru a-i face pacientului un tratament, soldat cu efecte secundare îngrijorătoare.
Al doilea eveniment major a fost deplasarea, în cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, în Indonezia, a unei echipe formate din 4 ofiţeri SPP, dintre care unul medic. Aceştia s-au dus la Spitalul "New Life Dr. Arthur E. Ardagh" din Djakarta - numele fiind dat în memoria unui celebru medic oncolog canadian din anii '30. Acolo a fost predat Dosarul Medical al lui Traian Băsescu. Ulterior, ofiţerii SPP au vizitat şi un vraci local, care le-a dat nişte ierburi, din care se prepară unele ceaiuri pretins miraculoase. Acea clinică e cunoscută pentru celebrităţile care s-au tratat acolo, una dintre ele fiind fostul preşedinte irakian Saddam Hussein. Am mai aflat că delegaţia SPP se va înapoia în România luni, 25 ianuarie. Nu discutăm, deocamdată, de costurile enorme ale unor astfel de expediţii tocmai la capătul lumii, făcute pe bani publici de angajaţi ai unei instituţii care nu are nici o atribuţie în acest sens. Ceea ce ne interesează este să nu se mai mintă atît şi să li se spună românilor adevărul. Fiindcă starea de sănătate a unui şef de Stat sau de Guvern este o problemă de siguranţă naţională, care ne priveşte pe toţi. Dacă se va dovedi că Traian Băsescu se află în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul - şi eu aşa consider - atunci e mai bine pentru toată lumea, în primul rînd pentru el, să se retragă şi să-şi vadă de sănătate. Aşa au făcut şi alţi şefi de Stat, iar cel mai recent şi mai elocvent exemplu este Boris Elţîn.

Este de prisos să mai precizez că, fiind un creştin practicant, eu regret, sincer, această stare de lucruri şi îi doresc lui Traian Băsescu sănătate. Asta, deşi se pare că aşa ceva nu mai depinde, acum, decît de Bunul Dumnezeu. În orice ţară civilizată din lume o asemenea situaţie nu poate, nu are cum să fie ascunsă, la nesfîrşit. Aşadar, Ministerul Sănătăţii şi Academia Română (Secţia de Ştiinţe Medicale) au datoria să desemneze un consult de medici, care să studieze cazul, să propună soluţii - dacă există - şi să informeze populaţia, în mod oficial. În felul acesta se va pune capăt şi spectacolului jenant pe care îl dă aşa-zisul vindecător Aliodor Manolea, care pretinde că îl face bine pe Traian Băsescu prin pase magnetice - şarlatanie care ne plasează în plin obscurantism de Ev Mediu. Încă o dată, îi urez lui Traian Băsescu sănătate, dar să nu uite că cel mai bun medic al său este el însuşi şi să facă eforturi să ducă o viaţă echilibrată.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Comunicatul a fost prezentat la Conferinţa de Presă de vineri, 22 ianuarie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3271&edition_id=124&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu