"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

TERORISTUL NEBUN TRAIAN BĂSESCU MĂREŞTE (CU DE LA SINE PUTERE) NUMĂRUL MILITARILOR ROMÂNI DIN IADUL AFGAN CU ÎNCĂ APROAPE 1.000 DE OAMENI

1) Anunţ că am dat în judecată o fiţuică a PDL, intitulată "Kamikaze", pentru insultă, calomnie şi difuzare de informaţii false. Iată cum sună Comunicatul de Presă pe care l-am difuzat miercuri, 7 aprilie, sub titlul "Fiţuica născută moartă «Kamikaze» cere arestarea (?!) lui Adrian Păunescu şi debitează minciuna că aş fi primit bani ca să-l apăr pe Cătălin Voicu (?!)". Trebuie să fie cineva complet nebun să debiteze asemenea enormităţi, fără să se gîndească la consecinţe. Insist asupra acestui caz pentru a înţelege oamenii cine şi cum face presă în România acestor ani bezmetici. Prin urmare, iată Comunicatul.
Am rîs cu lacrimi cînd am citit foaia "Kamikaze" - o rămăşiţă de epavă, care pluteşte în derivă, după naufragiul găştii de la "Academia Caţavencu". Ce poate face isteria din om! După ce au supt, timp de 20 de ani, "bani negri" de la tot felul de afacerişti (Dinu Patriciu, S.O. Vântu ş.a.), javrele liliputane de teapa lui Mircea Toma, Liviu Mihaiu, Doru Buşcu, Ioan T. Morar au dat de greu: criza-criză, şantajul nu mai ţine, maţul gros şi dedulcit la bunătăţi cere halimos şi udătură continuu, şi atunci, ce să facă micii golani cu foamea-n gît? Au fugit care încotro! Şi-au căutat alţi stăpîni, la picioarele cărora să se gudure, să depună limonada vezicii urinare şi să-şi ofere serviciile.
Fiţuica "Kamikaze" e ca o ciorbă de burtă (abdomen) reîncălzită. Imită "Academia Caţavencu", are aceleaşi rubrici, aceleaşi clişee, aceleaşi bancuri tîmpite. Dacă "Academia Caţavencu" ajungea la 6.000 de exemplare, vă puteţi da seama ce tiraj are avortoana ei, născută moartă-n coteţ. Personal, nu m-aş fi ocupat de mica hazna, cu un nume stupid (handicapaţii ăştia tot încearcă să şocheze, Radio Guerilla, Foaia Kamikaze, mîine, cine ştie, Televiziunea Zgardă Antipurici!) - dacă limbricii cu pricina nu s-ar fi luat de mine şi de amicul meu, Adrian Păunescu. Am să încep cu acesta din urmă, pus la stîlpul infamiei sub acuzaţia că ar avea acasă... Dosare de Securitate ORIGINALE. "Ceea ce, conform legilor, ar trebui să se traducă cu (sic!) o arestare rapidă a lui şi o condamnare lungă". Iar un subtitlu sună aşa: "Kamikaze trimite o solicitare - bombă: Doamna procuror (sic!) Kövesi, arestaţi-l de urgenţă pe Adrian Păunescu!". Semnează, un oarecare Alexandru Căutiş. N-aţi obosit mă, puşlamalelor, să tot ameninţaţi, să tot terorizaţi, să tot turnaţi ca la Secu? Am vorbit, chiar azi, la telefon cu Adrian Păunescu, pentru a-i semnala acest acces de delirium tremens şi a-i oferi găzduire, în publicaţiile mele, pentru un eventual răspuns. Apoi am adăugat: "Dragă Adrian, eu, care am materiale originale, ale Revoluţiei Americane, ale Războiului de Secesiune, ale Revoluţiei Franceze, ale Revoluţiei Române de la 1848 - cum ar fi unele documente semnate de Lafayette, Robespierre, Talleyrand, Napoleon, Abraham Lincoln, precum şi steagul Tricolor al legiunilor lui Avram Iancu - oare, cîte mii de ani de închisoare ar trebui să primesc? Şi din pricina cui? A unor boschetari care trăiesc din găinării şi turnătorii! Şi să nu mori de rîs?".
În ceea ce priveşte denunţarea mea, aici, ce-i al lor e-al lor: m-au prins! Primesc şi publicaţiile mele, o dată la 10 ani, o reclamă PERFECT LEGALĂ, dar ochiul vigilent al şobolanilor veghează! N-are rost să mă pun la mintea acestor derbedei, ei atîta ştiu, atîta fac (indiscutabil, la instigarea, contra-cost, a unor mafioţi de la PDL, care încearcă să blocheze semnarea unui Protocol PSD-PRM la Capitală - de altfel, "Kamikaze" e întreţinut, cu bani de furat, de banda de hoţi a lui Băsescu).
Pentru cititori vreau să fac, însă, cîteva precizări:
1) În vara anului 2009, ziarul "Tricolorul" a primit o publicitate minoră (suma e infimă) de la o firmă de construcţii căreia i s-a făcut reclamă pe pagina I. Sau n-aveam voie? În condiţiile în care cheltuielile cu tipografia, cu chiria (RAAPPS a mărit, brusc, chiria sediului Central al PRM de 30 de ori!), cu utilităţile, au devenit sufocante, cine ar fi dat cu piciorul la un astfel de contract? Toată presa e plină ochi de reclame - numai presa PRM n-are voie!
2) Mincinoşii de la gazeta de perete a PDL n-au nici măcar instinct de conservare, din moment ce scriu, fără nici cea mai elementară verificare, această aberaţie: "De altfel, pe contractul invocat mai sus semnează, din partea Editurii Speranţa SRL, chiar Vadim Tudor" (?!). Cum se poate minţi în halul ăsta? Eu am treburi mai importante de făcut decît să semnez chitanţe, facturi şi alte hîrtii de genul acesta. În realitate, semnătura aparţine unei alte persoane, care se ocupă de chestiuni administrative.
3) N-am auzit, în viaţa mea, de numitul Cornel Ciocan, care cică ar fi un oltean, patron al firmei de construcţii.
4) N-am avut, în viaţa mea, nici o legătură (nici măcar o strîngere de mînă), cu numitul Cătălin Voicu. Pur şi simplu, nu-l cunosc pe acest om! Atîta doar mi-am permis să afirm, la o Conferinţă de Presă: în mîrşăvia lui, jefuitorul Flotei României îi arestează pe generalii români, dar chefuieşte cu mafioţii ţigani de teapa lui Bercea Mondialu şi Doru Măgaru. Şi am mai spus că Băsescu trebuie arestat mai întîi - şi va fi, dacă nu o mierleşte pînă atunci. Mi-am cîştigat dreptul de a spune exact ceea ce gîndesc. Sau poate nu-mi dă voie obsedatul sexual Mircea Toma care se poza, gol puşcă (la nudişti!), alături de nevasta goală şi de fetiţa lor minoră, ca dovadă cît de degenerat poate fi?! Am aflat că psihopatul ăsta e prieten cu alte două nebune PDL, ca şi el: Monica Macovei şi Anca Constantinescu (Ciocu'Mic). Lume bună, nimic de zis.
În concluzie, după ce am rîs ca un cocoşat lipit de gard văzînd ce eforturi disperate fac fostele slugi ale lui Dinu Patriciu şi S. O. Vântu să nu se înece în mocirla de latrină a falimentului - am decis să le dau o mînă de ajutor şi să-i afund, eu, definitiv: anunţ că am dat în judecată foaia pestilenţială "Kamikaze", pentru insultă, colomnie şi difuzare de informaţii mincinoase, cuprinse în făcătura intitulată "Vadim, plătit de Vanghelie să latre pentru Voicu". Aceşti imbecili nu pot dovedi, nici în 1.000 de ani, că eu am încuviinţat, în iulie 2009, un contract de publicitate ca să-l apăr pe senatorul PSD Cătălin Voicu de o hărţuire care avea să înceapă abia în... decembrie 2009! Am să cer daune morale de 10 miliarde de lei vechi, bani pe care-i voi dona pentru strîngerea, despăducherea şi socializarea boschetarilor şi aurolacilor de teapa repetenţilor de la fosta "Academie Caţavencu", risipiţi ca făina orbilor.
2) Şi acum, noi informaţii despre corabia, care se scufundă, a acestui regim terorist. Am aflat cine se află la originea dezvăluirilor din presă, cu privire la angajarea lui SYDA GINERICĂ pe post de secretar economic la Ambasada României de la Paris: e mîna lui Vasile Blaga. În mod concret, Traian Băsescu i-a promis viitorului cuscru, Bebe Ionescu, în cursul discuţiei lor de la Bruxelles, acum două săptămîni, că îl căpătuieşte şi pe ginere, aşa cum a căpătuit-o şi pe fată. Aşa că, degeaba a negat el, pretinzînd că a aflat din presă. Asta să i-o spună lui Mutu! Mai avea puţin şi plîngea, după obiceiul lui şmecheresc - alcoolic. Serviciile Secrete i-au făcut un Raport scris lui Băsescu, despre acţiunile ministrului de Interne pentru a-l da în gît pe SYDA (ce-a ajuns ţara asta!). Vasile Blaga i-a informat de acest abuz incalificabil pe cîţiva ziarişti de la "Libertatea" şi "Cancan", indicîndu-le unde şi ce anume să caute. Concluzia, servită în plic sigilat de "Grupul Zeus", din SPP, condus de generalul Al. Burian, are la bază, după toate posibilităţile, anumite interceptări telefonice, executate atît asupra lui Vasile Blaga, cît şi asupra apropiaţilor. Există un cerc important de oameni politici, inclusiv din PDL, care sînt ascultaţi şi urmăriţi constant, din ordinului fostului securist Băsescu. Astfel, Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan şi chiar Elena Udrea sînt clienţi permanenţi ai unităţilor operative de interceptare. Pe această listă intră sau ies, periodic, acele nume interesante, într-un anumit moment, pentru Băsescu.
Revenind la scandalul "SYDA, diplomat la Paris", Băsescu le-a spus atît lui Adriean Videanu şi Cătălin Avramescu, cît şi Robertei Anastase şi nelipsitei Elena Udrea că are informaţii certe că Blaga este în spatele tămbălăului. Matrozul s-a văzut cu aceştia, în mod discret, marţi, în jurul orelor 18, la Vila Lac 2. Dincolo de mizeria acestor viermuieli, de care politica românească n-a avut parte niciodată, se evidenţiază un fapt incontestabil: Vasile Blaga a luat jocul pe cont propriu şi s-ar putea să-l termine pe Băsescu înainte să-l termine Mama Natură. În urmă cu cca. două luni, aflat în sediul de la Bruxelles al Parlamentului European, eu i-am dat un SMS ministrului de Interne, cu un conţinut scurt, dar penetrant: "Dragă Vasile Blaga, în ce ţară veţi trăi voi după ce Băsescu va da ortul popii?". Asta, deşi, după cîte îl cunosc eu pe acest Băsescu, e capabil să nu-i dea popii nici un ort, ci, dimpotrivă, să-i fure şi restul de bănuţi din căldăruşă.
3) Surse de la Palatul Cotroceni ne-au relatat ceva uluitor, care ne taie respiraţia: în schimbul medicamentelor care i-au fost trimise de la Tokyo şi, probabil, cu gîndul la o eventuală internare în Ţara Soarelui Răsare - dementul Băsescu le-a promis japonezilor că va permite depozitarea în România a unei mari cantităţi de deşeuri radioactive! E capabilă, secătura. A şi semnat un Acord în sensul ăsta. N-a zis el, Băsescu, că, dacă mă-sa încalcă Legea, o va aresta şi pe mă-sa? În realitate, singura Lege pe care a încălcat-o biata femeie este cea a naturii umane, fiindcă, în anul 1951, beată fiind mai mereu, nu şi-a dat seama ce procreează şi ce naşte, aşa că a făcut un porc. Dincolo de glumă, rămîne acest semnal de alarmă: opriţi-l pe Băsescu, pînă nu transformă România în Hiroşima!
4) În ceea ce priveşte avalanşa de arestări din ultima perioadă, PRM are o poziţie categorică: Traian Băsescu e dement în ultima fază! Nicăieri în lumea civilizată nu există Tele-Justiţie, pe traseul dintre Telefon şi Televizor! Într-o singură zi, fostul marinar bişniţar care s-a cocoţat la Palatul Cotroceni prin şantaj şi fraudă nu se mai dă plecat nici mort, a arestat nu mai puţin de 3 persoane publice: judecătorul Florin Costiniu (în semn de răzbunare faţă de nevasta acestuia, Viorica Costiniu, care l-a pus la punct mereu pe prăduitorul Flotei) şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu. Numai şi numai pe vorbe - nici o dovadă palpabilă. Exact ca în cazurile Gigi Becali, Dănuţ Saulea ş.a.m.d. Unde e prejudiciul? În ce constă? Chestia asta cu traficul de influenţă să i-o spună Băsescu lui frate-su, care să i-o spună lui Bercea Mondialu, poate interlopul ţigan mai "iese la interval" cu nişte salbe şi medalioane de aur. Dar, laudele deşănţate pe care le-a adus, public, chiar el, Traian Băsescu, mafiotului arab Mohammad Yassin şi mafiotului ungur Zoltan Arpad Paszkany, alea nu erau dovezi de trafic de influenţă? Şi Puiu Popoviciu de ce-o fi fost eliberat după 48 de ore - nu cumva fiindcă "a cotizat" la teşchereaua lui Băsescu, căruia i-a dat şpagă 20.000.000 de euro? Noi ştim care e dublul scop al acestui infractor înrăit, pe nume Băsescu: în primul rînd, vrea să-i stoarcă de bani pe cei arestaţi, sau ameninţaţi de zornăitul cătuşelor, şi în al doilea rînd, încearcă să-i elimine pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi, în final, pe Mircea Geoană, care nu-l lasă pe el să se interneze pentru un transplant de ficat, ocupînd scaunul de preşedinte al Senatului, cu şanse reale de a-i lua locul, fie şi interimar, la Palatul Cotroceni.
În ceea ce mă priveşte, eu nu-i cunosc pe cei 4 arestaţi, nu i-am văzut în viaţa mea şi facem parte din lumi diferite: mă refer la Cătălin Voicu, Florin Costiniu, Marius Locic şi Costel Căşuneanu. Ba chiar, în cîteva rînduri, publicaţiile mele i-au criticat pe cei mai mulţi dintre ei, pentru diferite ilegalităţi. Dar "arestarea la pachet", "en gros", nu-mi miroase a bine şi aduce aminte de arestările pe "loturi", din anii ‘50: "lotul Maniu", "lotul Noica" ş.a.m.d. Nu Băsescu e de vină: el are creierul terci, nu mai judecă. Dar Servicile Secrete, Procuratura şi Poliţia de ce se pun la mintea lui? Cu ce îi şantajează pe şefii acestor instituţii acest individ sinistru, care, pe măsură ce îşi simte sfîrşitul aproape, se transformă, pur şi simplu, în fiară? Cînd va da SRI publicităţii presiunile şantajiste pe care le face, tot la telefon, Elena Udrea? Astfel, din redactarea făcută de SRI a unor convorbiri telefonice, nedate publicităţii, ca în cazul senatorului Cătălin Voicu, rezultă că, la data de 16 martie 2010, Elena Udrea l-a sunat pe primarul comunei Săcele, jud. Constanţa, dl. Oprea. Aceea e comuna unde s-a născut Gh. Hagi. După ce s-a prezentat ca fiind ministru, Nimfa din Pleşcoi i-a cerut primarului Oprea să sisteze orice punere în posesie a locuitorilor comunei ce deţin terenuri pe zona de Litoral cuprinsă între Periboina şi hotarul comunei Corbu, jud. Constanţa. Primarul comunei Săcele i-a precizat: "Nu cred că sînteţi dvs. ministrul Udrea, şi vă rog să lăsaţi glumele deplasate". Elena Udrea i-a precizat apoi: "Mîine veţi fi contactat de cineva de la partid". A doua zi, primarul Oprea a fost contactat de prefectul jud. Constanţa, Claudiu Palaz, care l-a chemat la el cu toate hărţile din zona Litoralului şi cererile de punere în posesie. Claudiu Palaz, unul dintre mafioţii imobiliari ai jud. Constanţa, i-a cerut lui Oprea să se prezinte, cu acele documente, la Elena Udrea. La fel a procedat Elena Udrea cu primarul comunei Corbu. Mafia lui Traian Băsescu, în frunte cu Elena Udrea, a pus ochii pe respectiva bucată de Litoral, cuprinsă între Lacul Sinoe şi Marea Neagră, ce se întinde de la Vadu pînă la Periboina, unde intenţionează să construiască o nouă staţiune turistică. E foarte posibil să fie vorba şi de Circuitul de Formula 3, pe care Elena Udrea şi Adriean Videanu vor să-l mute de la Bucureşti pe malul Mării. Menţionăm că zona face parte din Rezervaţia Biosfera Delta Dunării şi este considerată zonă protejată. Asta nu înseamnă că Mafia lui Băsescu nu poate să o înhaţe la preţ de nimic. Îi sfătuim pe proprietarii de drept din comunele Corbu şi Săcele să protesteze public faţă de Mafia perechii Traian Băsescu-Elena Udrea. Ne întrebăm: cînd, oare, SRI va da publicităţii redactările discuţiilor dintre Elena Udrea şi primarul Oprea?
5) În sfîrşit, voi reproduce NOTA pe care au elaborat-o unii ofiţeri ai Serviciilor Secrete, despre eforturile disperate pe care, de cîteva luni încoace, le face Traian Băsescu pentru a avea o întrevedere între patru (trei) ochi cu Barack Obama. Veţi vedea de ce mîrşăvii e capabil acest specimen degenerat pentru a fi băgat, şi el, în seamă - citez: "Preţul strădaniilor lui Traian Băsescu de a fi băgat în seamă de «marele licurici» Barack Obama creşte cu fiecare nouă încercare. După ce pînă acum, din dorinţa de a avea recunoaştere din partea administraţiei americane, Băsescu i-a dat lui George Sörös exploatarea zăcămintelor preţioase de la Roşia Montană, şi după ce a dirijat achiziţionarea de către Armata Română şi dotarea acesteia cu avioanele de vînătoare F16 scoase din uz de americani, la fel de vechi şi uzate ca bătrînele Mig-uri, dar la un preţ sensibil egal cu unele noi, de la producători europeni - acum, Traian Băsescu a promis suplimentarea trupelor româneşti ce execută misiuni de luptă pe teatrele internaţionale de operaţiuni, în special în Afganistan, care se dovedeşte a fi «Vietnamul» contemporan al americanilor, adică un veritabil eşec al politicii de securitate americană. Atît prin declaraţiile făcute cu ocazia participării la Praga, ieri, la ceremoniile de semnare a noului acord de dezarmare nucleară Start 2, încheiat între Federaţia Rusă şi SUA, la care a participat în calitate de invitat, cît şi la dineul oficial, Traian Băsescu i-a promis preşedintelui american suplimentarea în acest an a trupelor româneşti din Afganistan cu aproximativ 800 de persoane. În prima etapă vor fi dislocaţi pe acest teatru de operaţiuni mai mult de 150 de militari, care vor completa pînă la 1200 numărul soldaţilor români din acest teatru de operaţiuni, urmînd ca, pînă în septembrie 2010, ei să ajungă la 1800. Dincolo de costurile enorme pe care le presupune această nouă relocare de trupe în cel mai violent război din lume, în condiţiile unui buget de criză care pune sub semnul întrebării chiar pensiile, dorinţa megalomanului Băsescu aduce cu ea şi un risc inutil al vieţilor soldaţilor noştri în contextul în care ţările europene vorbesc de limitarea intervenţiilor propriilor armate pe acest teatru de luptă. Nu în ultimul rînd, trebuie menţionat că promisiunile lui Băsescu sînt făcute unui preşedinte american care, deşi i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace, se dovedeşte un personaj politic care, prin măsurile sale, ar fi putut candida la un premiu pentru cel mai mare războinic, dacă ar fi existat unul" - am încheiat citatul.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 9 aprilie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4946&edition_id=188&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu