"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 24 noiembrie 2010

UN ULTIM ŞI DISPERAT ACT DE TERORISM AL MURIBUNDULUI TRAIAN BĂSESCU

Comunicat de Presă:

Anunţ opinia publică, presa şi corpul diplomatic acreditat la Bucureşti că muribundul Traian Băsescu face un ultim şi disperat act de terorism: împotriva tuturor dovezilor, împotriva unor procese aflate în derulare, ei, bine, împotriva inspecţiei ordonate de Consiliul Superior al Magistraturii la Judecătoria Sectorului 1 - acest dement în fază terminală (tumoarea malignă, de la creier, s-a constatat, în dimineaţa acestei zile, la Spitalul SRI de la Baloteşti, că a crescut vertiginos!) i-a dat poruncă fostului zarzavagiu din Videle, lacheul penal Adriean Videanu, ca vineri să evacueze PRM-ul din sediul pe care îl deţine în mod legal.


Ticălos pînă la moarte! Reamintim că în acel imobil se mai află atît Biroul Europarlamentar al meu, cît şi redacţia ziarului "Tricolorul" - aşadar, avem de-a face şi cu un atentat la libertatea presei. Aşa după cum se vede, acest Băsescu face tura beţivului şi se încăpăţînează să joace rolul dictatorului nebun, deşi el e cu un picior şi jumătate în groapă. Nu i-a spus nici un medic acestei caricaturi jenante, pe care o evită toată lumea, că s-a descoperit leacul turbării? Nenorocitul ăsta mă confundă pe mine cu amantele lui răsuflate şi mustăcioase Elena Udrea şi Anca Boagiu, care îi satisfac toate poftele de neam prost. Noi, cei de la PRM, îi vom trata pe aşa-zişii executori judecătoreşti, care încalcă Legea în mod scandalos, ca pe nişte spărgători de case şi, la forţă, vom răspunde cu aceeaşi monedă. Îi avertizez pe şefii Poliţiei şi Jandarmeriei să nu antreneze aceste instituţii în jocul foarte periculos al paranoicului Băsescu, fiindcă va ieşi un scandal internaţional teribil, iar dreptatea este de partea noastră. Facem apel la populaţia Capitalei să vină la sediul central al PRM, din Str. Emile Zola, nr. 2, vineri, 26 noiembrie, să serbăm împreună apropiata mea zi de naştere prin alungarea de la Putere a porcului Băsescu. Ignatul e aproape!

CORNELIU VADIM TUDOR

Parlamentul European, Strasbourg
23 nov. 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10105&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu