"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 24 noiembrie 2010

România este paralizată de Mafia din Justiţie şi Poliţie

Doamnelor şi domnilor, din păcate, România a devenit "Frontiera sălbatică a Europei". A fost rău cu dictatura comunistă, dar e infinit mai rău cu dictatura mafiotă. Principalele braţe ale Caracatiţei mafiote sînt Justiţia şi Poliţia, care sînt roase de cancerul corupţiei.
Din ianuarie 1990 şi pînă acum, în România au fost comise peste 5.000 de crime rămase cu autori necunoscuţi. România este raiul clanurilor de interlopi autohtoni, protejaţi de Justiţie şi de Poliţie, dar este şi placa turnantă a pedofililor, şarlatanilor şi a celor mai primitivi agenţi străini. E bine că a căzut Zidul Berlinului - dar e rău că a căzut în capul nostru, al popoarelor din Estul Europei.

În decembrie 1989, nişte amatori de senzaţii tari l-au trezit din somn pe Dracula, şi acum nu ştim cum să mai scăpăm de el.

CORNELIU VADIM TUDOR

(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, în şedinţa din 22 nov. 2010, fiind transmis, pe Internet, în toată lumea)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10101&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu