"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 17 decembrie 2016

Declaraţie de presă - Lidia Vadim Tudor: Vom reda românilor încrederea în forţa votului

Mulțumesc tuturor celor care pe 11 decembrie ne-au acordat votul lor și îi asigurăm că vom fi, ca și până acum, un partid care nu își va schimba doctrina și ideologia. Partidul România Mare (PRM) va rămâne pe mai departe singurul partid autentic patriotic din România. Nu îi vom dezamăgi pe cei care ne-au votat și nici pe cei care nu ne-au votat. Viitorul va demonstra că PRM va aduce României gloria pe care tot românul o dorește pentru țara lui, precum și prosperitatea pe care alții o tot promit de ani și ani, dar nimeni nu o dorește cu adevărat. 

Alegerile recente au demonstrat că România se află într-o profundă criză democratică. Se tot întâmplă și foarte puțini sunt cei care sesizează că, în realitate, minoritatea dictează majorității. Dacă din punct de vedere legal nu mă pronunț, din punct de vedere moral această realitate este un vot de blam dat actualei clase politice care a tot guvernat în ultimii 26 de ani. Când la vot se prezintă mai puțin de 40% din români, cei care au de câștigat sunt exact cei care au făcut ca acest lucru să se întâmple, ca românii să nu mai aibă încredere în clasa politică și, implicit, în propriul lor vot. În acest sens, PRM are ca obiectiv, pe termen mediu și lung, redarea încrederii românilor în forța votului. 

Nu am reușit să intrăm în Parlamentul Românei. Partidul România Mare merge însă mai departe. Procesul de reconstrucție început acum câteva luni continuă și ne pregătim pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019. Este timpul să mulțumim celor care participă activ la acest proces și celor care au condus partidul până acum. Sunt sigură că o schimbare la nivelul conducerii interimare a PRM este pe cât de necesară, pe atât de urgentă. Îi mulțumesc domnului profesor Adrian Popescu, cel care a a reușit să conducă interimar partidul de la moartea tatălui meu, Corneliu Vadim Tudor, și așteptăm să predea ștafeta unei alte conduceri, ca un exemplu al dorinței sale de a participa în mod activ la reconstrucția, reformarea și întinerirea Partidului România Mare. 

PRM are nevoie urgentă de un lider, de o conducere aleasă de un Congres și de o echipă al cărei obiectiv principal să fie ridicarea PRM la nivel de forță politică dominantă în următorii ani. Suntem un partid puternic, am depășit momentul 11 decembrie 2016 și anunțăm membrii și simpatizanții PRM că partidul merge mai departe și își va recăpăta gloria de altădată. 

Biroul de Presă al PRM

https://www.agerpres.ro/comunicate/2016/12/13/declaratie-de-presa-prm-11-09-56


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu